domingo, 14 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Ofrena floral del Llevant UD a la Mare de Déu en la Basílica

El Llevant UD ha realitzat avui, dijous, la tradicional ofrena de flors a la Mare de Déu en l’inici de temporada. Una representació dels jugadors, cos tècnic i membres del Consell d’Administració del club, encapçalat pel president, Quico Català, han acudit a la Basílica de la Verge dels Desemparats.

Els capitans de l’equip han oferit, en representació de tot el club, un ram de flors a la patrona dels valencians, que han lliurat al rector de la Basílica, Jaime Sancho, qui els ha agraït la seua visita “a la casa de la qual vol ser la mare de tots, més enllà fins i tot de les nostres mares de la terra, a les quals tant volem”.

Així mateix, el rector ha assenyalat als jugadors que, al costat de l’afició, molta gent espera d’ells que siguen “un bon exemple per als xiquets i joves que us admiren”, un exemple de “joc net, sacrifici, companyonia, que les coses s’aconsegueixen, d’una vida neta” i així “tindreu un altre triomf major”.

A l’acte han acudit els capellans del club esportiu, els sacerdots José Gerónimo Tébar i Jose Luis Sánchez, qui ha iniciat l’acte demanant “intel·ligència per a un bon projecte, fortalesa per a una bona preparació física i mental, i lliurament per a saber treballar en equip”.

Per la seua banda, el president, Quico Català, ha donat gràcies a la Mare de Déu “per estar ací, complint una tradició que realitzem cada temporada amb fervor i il·lusió” i també ha agraït “l’oportunitat de competir un any més al més alt nivell”, pel recent ascens a primera divisió, així com “per la salut del club” i d'”aquest projecte que té vida, futur i il·lusió”.

Així mateix, el president del club ha demanat “ajuda i protecció” per als jugadors i els afeccionats, “lucidesa per a l’equip directiu” i “empara en els moments complicats” al llarg d'”un any molt bonic i il·lusionant”.

Últimas noticias

Contenido relacionado