L’ofrena i la processó reuneixen veïns i devots de Benicàssim

L'associació de Jubilats i Pensionistes La Garrofera, l'associació Mestresses de casa Santa Àgueda de Benicàssim o la Confraria Cor de Jesús de Benicàssim, entre altres han participat en els actes.

PublicitatAVL

Benicàssim celebra hui el dia gran en honor a Sant Antoni i Santa Àgueda. El dia festiu en la localitat ha començat amb una missa en honor als sants patrons en la parròquia Sant Tomàs de Villanueva. En finalitzar l’acte religiós i després del repic de campanes al migdia, s’ha celebrat l’ofrena floral a Santa Àgueda.

Com ja és tradició, l’acte ha comptat amb diverses generacions de famílies que han acudit a depositar la flor en la Llongeta situada al costat de l’entrada del complex parroquial. A més de diversos col·lectius locals com L’Associació de Jubilats i Pensionistes La Garrofera, l’Associació Mestressa de casa Santa Àgueda de Benicàssim o la Confraria Cor de Jesús de Benicàssim, la reina infantil, Marina Pauner, i les dames Mara Marqués, Andrea Nebot, Paula Bellido, Irene Andrés, Júlia Tafalla, Elena Barbeito i Natalia Rodríguez, no han faltat a aquesta cita i, al costat de les autoritats municipals encapçalades per l’alcaldessa, Susana Marqués, han tancat la xicoteta processó que s’ha dut a terme abans de deixar la flor. En finalitzar l’ofrena, ha tingut lloc una traca amb rematada pirotècnica.

PublicitatRovira  

Després d’això, el Teatre Municipal Francisco Tárrega ha acollit la celebració del Dia de la Formació de Cooperativa amb el lliurament de beques d’estudi a càrrec de la Cooperativa Agrícola Sant Antoni.