Els okupes ja controlen el Luis Vives

Ahir a les sis de la vesprada el grup anarquista ‘La Ingovernable’ havia convocat una concentració i un taller de serigrafia en el pati de l’aulari, on es van reunir un gran nombre d’universitaris i simpatitzants del moviment okupa.

Un centenar de joves, van irrompre a les 17.38 hores en el pati de l’aulari i van entrar en l’edifici malgrat el cordó humà que van formar una vintena de vigilants. Després van obrir la porta principal perquè entrara la resta sense que els efectius de l’equip de seguretat de la Universitat de València poguera impedir-ho a causa de la seua inferioritat numèrica.

Ahir de vesprada, va entrar un grup encara més nombrós i ha passat a controlar l’edifici. De fet, en xarxes socials, el col·lectiu ha penjat un missatge en el qual informa que l’espai “ha obert les seues portes” i hi ha “lliure i entrada i eixida”.

Des de la Universitat es va informar de l’assalt a la Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana, encara que no va acudir cap patrulla de la Policia Nacional al no haver rebut cap ordre de desallotjament.