Oliva interessa als visitants del B-Travel Barcelona

Prop de 30.000 persones visiten anualment este certamen internacional, on participen prop de 200 expositors i en el qual Oliva està present per segona ocasió

Publicitat

Oliva presenta per segon any consecutiu la seua oferta turística en el Saló Internacional de Turisme B-Travel de Barcelona, que s’ha celebrat durant tot este cap de setmana i que visiten anualment 30.000 persones. Ho fa dins de l’espai del Patronat Provincial de Turisme, que ofereix els productes turístics dels municipis i comarques valencians relacionats amb el turisme actiu, el turisme gastronòmic i el turisme cultural, al públic general i professional assistent a la fira, dins del stand de la Comunitat Valenciana.

L’oferta de rutes de ciclisme, senderisme, escalada, golf i esports nàutics, així com els recursos naturals de la ciutat d’Oliva i els seus voltants desperten l’interés dels assistents a la fira que acudeixen al stand d’Oliva Turisme, als quals se’ls ofereix, entre altres materials, la nova guia Oliva Activa de ciclisme i senderisme, la revista de Turisme Actiu i la nova guia de la ciutat, les tres publicacions més recents de la regidoria de Turisme d’Oliva.

PublicitatRovira  

La Comunitat Valenciana és la tercera destinació vacacional del turista català en època estival. Estem davant d’un tipus de turisme de proximitat que aprofita també la seua proximitat amb la nostra comunitat per fer escapades de cap de setmana. Per tant, l’oferta de turisme actiu es presenta com una excel·lent opció per gaudir d’estos viatges.

El Saló Internacional del Turisme de Barcelona B-Travel dona a conéixer les millors propostes de viatges i escapades de totes les comunitats autònomes, i de més de 40 destinacions internacionals, com el Japó, Estats Units i Regne Unit. Compta amb 200 expositors, on estan presents organismes oficials de promoció turística estatals i internacionals, agències de viatge i majoristes, hotels, companyies de transport, turisme cultural, complements de viatge, premsa especialitzada, formació i serveis turístics, nàutica, càmping i caravàning, turisme actiu, gastronomia, turisme LGTB, Mad travellers, creuers, turisme esportiu, i enoturisme.

PublicitatJuega Limpio Orihuela