18.2 C
Valencia

Oliva s’adhereix al compromís de qualitat turística SICTED

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’ajuntament d’Oliva ha formalitzat la seua adhesió al projecte Sicted, Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyol en Destinació, promogut per la Secretaria d’Estat de Turisme, en col·laboració amb la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i l’Agència Valenciana de Turisme. El consistori manifesta així el seu compromís de participació en aquest programa i el compliment dels seus requisits, que no suposen cost econòmic addicional, ja que el projecte d’adhesió de destinacions a SICTED a la Comunitat Valenciana està subvencionat per l’Agència Valenciana del Turisme.

L’objectiu principal de SICTED és promoure l’increment homogeni del nivell de qualitat dels serveis oferts als turistes en una mateixa destinació, siguen serveis oferts per empreses privades o per agents públics. Es pretén evitar deficiències de qualitat substancials entre els diferents productes que componen l’oferta en la destinació i, amb això, condicionaments negatius de la percepció i satisfacció dels turistes.

SICTED segueix una metodologia prèviament establerta que suposa aplicar els requisits del manual de bones pràctiques, rebre assistència tècnica per part d’assessors homologats, participar en grups de millora existents en la destinació, assistir a sessions formatives/tallers de dubtes i sotmetre’s a una avaluació. Tot això culmina amb l’obtenció del distintiu “Compromís de Qualitat Turística”, la vigència de la qual és de dos anys, que s’atorga a les empreses/serveis turístics que han acreditat el compliment dels requisits fixats i en reconeixement a l’esforç realitzat.

De tot aquest procés en benefici de la qualitat, objectius i metodologia es va informar el passat 5 de març al sector empresarial turístic d’Oliva. Així mateix es va proposar des de la regidoria de Turisme l’adhesió de municipi al projecte, oferint el suport necessari per a acompanyar a les empreses del sector en el seu procés d’implantació. Els principals actors del sector turístic de la ciutat van mostrar la seua voluntat ferma d’adhesió al projecte el que confirmava, segons el consistori, la necessitat que Oliva participe en aquest programa i es constituïsca progressivament com a destinació certificada pel Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions, SICTED.

- Publicitat -

La regidora de Turisme de l’ajuntament d’Oliva, Mireia Morera, destaca que “l’adhesió d’Oliva al projecte SICTED ha estat proposada per la regidoria de turisme al sector empresarial i també a la corporació municipal. La meua voluntat d’iniciar aquest procés d’implantació del distintiu Sicted va en línia amb la voluntat expressada per l’empresariat turístic local, amb l’objectiu de crear una estructura de gestió de la qualitat que permeta impulsar-la, que fomente la millora contínua i que reconega l’esforç dels serveis turístics a través del distintiu Compromís de Qualitat Turística”. Segons assenyala Morera, “es tracta d’un projecte a llarg termini que aportarà grans beneficis per a la imatge de la nostra ciutat. Entre uns altres, augmenta la percepció de fiabilitat de l’oferta, millora la coordinació entre l’oferta turística de la destinació i suposa un sistema de reconeixement”.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -25N_Benitatxell 25N_Castelló 25N_Onda

Segueix-nos

13,296FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas_rural DipCas_Cultura DipVal_PMUS
- Publicitat -DipCas_Turismo Caixa Ontinyent Alcora25N
- Publicitat -Borriana_Comerç Cuentacuentos
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Moncofa regala notes de vida i solidaritat al concert benèfic contra el càncer

La cita és el diumenge 29 a les 13 del migdia a la plaça de la Constitució, amb totes les mesures de seguretat i amb aportació voluntària.

El nou carril bici urbà d’Almassora connectarà amb Borriana i Castelló

El consistori reserva 30.000 euros a la senyalització i abalisament de la via ciclista.

Culla estrena un mercat dominical de tòfona negra i productes locals

Naix amb l'objectiu de donar a conéixer el gran potencial culinari d'este fong i l'oferta turística del municipi entorn de la gastronomia.

Consens polític i globus violeta per a l’homenatge d’Onda a les víctimes de la violència de gènere en el 25N

Una part de la campanya d'enguany d'este municipi es centra en el fet que els joves prenguen consciència de les actituds d'assetjaments i desigualtat a què s'enfronten sense identificar-les.

La Real Senyera de 1928 de València serà restaurada integralment

L'alcalde, Joan Ribó, ha anunciat l'inici d'un estudi per a elaborar un nou facsímil de l'ensenya identitària del poble valencià.
- Advertisement -

: Valencià