Oltra: “Eixim a liderar les eleccions i al fet que Compromís presidisca el Consell”

Els candidats i candidates a la llista de Compromís a Les Corts per la circumscripció de València realitzen el seu acte "d'eixida” cap a les eleccions autonòmiques

Els candidats de Compromís a Les Corts per la circumscripció de València han realitzat este matí un acte on han posat junts. Mónica Oltra, candidata a la Presidència de la Generalitat, ha assenyalat que este acte suposa “l’eixida” a unes eleccions autonòmiques en les quals demanen que els ciutadans donen suport a les polítiques “que han millorat la vida de la gent”.

Oltra ha assenyalat que Compromís ix a les eleccions autonòmiques del 28 d’abril a “liderar un projecte que permeta revalidar les polítiques del Consell del Botànic” i a “presidir la Generalitat”. “Les polítiques d’urgència i emergència de rescatar a persones d’esta legislatura s’han de convertir en polítiques de transformació profunda de les estructures econòmiques i socials”, ha explicat la candidata.

Rovira  

Oltra ha destacat que, en un sistema parlamentari, presideix el Govern aquella força política i aquella persona que té “més suport parlamentari” per a això. “Eixe és el nostre sistema, no és que el pensem nosaltres; és com està constitucionalment configurat el nostre sistema”, ha indicat la també vicepresidenta del Govern valencià.

A més, també ha destacat que tots els candidats i candidates han eixit “del procés participatiu i democràtic més important que es fa en tota Espanya”, ja que no hi ha una altra formació política que pose “a la disposició dels ciutadans les seues candidatures”. “Quasi 50.000 persones s’han apuntat a les primàries, la qual cosa suposa que pràcticament l’1% de la població valenciana ha participat en aquest procés democràtic”, ha puntualitzat.

 

 

PublicitatJuega Limpio Orihuela