Oltra: “Enfrontar a la ciutadania pot acabar en desastre social”

La vicepresidenta ha assenyalat que "en política sobren insults i confrontació i falta diàleg"

Oltra

La vicepresidenta i portaveu del ConsellMónica Oltra, després de comparèixer hui per a explicar els assumptes acordats en la reunió setmanal del Govern valencià, ha valorat la manifestació del pròxim diumenge a Madrid convocada per l’oposició contra el president del Govern.

En un Estat de dret, com l’espanyol, les mocions de censura es fan en el Congrés dels Diputats. Així ho diu la Constitució”. Així s’ha expressat la vicepresidenta del Consell en ser preguntada per la manifestació convocada a Madrid per Pablo Casado (PP), Albert Rivera (Cs) i Santiago Abascal (Vox) este pròxim diumenge amb l’objectiu de “tirar a Pedro Sánchez de la Moncloa”. “Sembla que hi ha algun que no ha superat encara el que va ocórrer”, ha continuat Oltra. Així mateix, la vicepresidenta ha destacat que “enfrontar a la ciutadania pot acabar en desastre social perquè després serà complicat tornar a l’harmonia”.

“Tal com diu l’article 21 de la CE, es poden convocar manifestacions pacífiques sempre que es crega convenient, però falta responsabilitat per part dels líders polítics de l’oposició”, ha assenyalat la vicepresidenta, qui també ha comentat que l’oposició “només té polítiques de destrucció”. “En política sobren insults i confrontació i falta diàleg, enteniment i capacitat d’escoltar a l’altre”.

A més, seguint també amb Pablo Casado, se li ha demanat a la vicepresidenta una opinió sobre el fet que el líder del PP vulga derogar l’actual Llei de l’Avortament per a tornar a la de 1985. “No m’agrada la gent que vol anar cap endarrere. Es tracta d’avançar i de facilitar la vida de les persones amb les seues decisions lliures, no d’obligar-les a alguna cosa que no volen. Ací en la Comunitat Valenciana donem ajuda a la criança a aquelles persones que decideixen lliurement emprendre un projecte de maternitat, això és el que cal fer, ajudar”.

 

Publicitat