Mónica Oltra sobre la situació del Fla: “és absolutament vergonyosa perquè als valencians ens han convertit en espanyols de segona”

Així es referia la candidata a la Presidència de la Generalitat a l'actual situació del FLA que afronta la Comunitat Valenciana

“Amb el FLA passes dues coses: la primera que als valencians i valencianes ens canvien els drets que és el finançament que necessitem per a poder garantir i per poder fer front els drets de les persones: educació, sanitat, atenció a la dependència, creació d”ocupació, defensa del medi ambient i dels nostres parcs naturals… Ens canvien el finançament que és un dret per un préstec.” Aquesta era la resposta de Mónica Oltra al ser preguntada pels mitjans sobre el FLA.

“Que qualsevol s’imagine que tu estàs tot un mes treballant i a final de mes en comptes d’una nòmina et paguen en un préstec i et diuen però això m’ho has d’haver de tornar: això és el FLA” Continuava explicant l’actual Vicepresidenta de la Generalitat.

Oltra resumeix la situació puntualitzant el que, per a ella, són les dues qüestions principals d’aquest assumpte: “Primera qüestió: que és absolutament vergonyosa perquè als valencians ens han convertit en espanyols de segona que ens paguen amb un préstec que a més hem de tornar i amb un deute que ens llastra. Segona qüestió: el FLA és un misteri, mai se sap quan arriba, perquè arriba o per què se retrasa o per què s’avança. Nosaltres des del principi del Govern valencià hem demanat una calendarització del FLA. No pot ser que el FLA depenga de l’humor amb el qual s’alça el ministre o la ministra d’Hisenda cada dia”.

També assenyalava, com a conclusió a la seua declaració, que “En aquesta Comunitat el gasto està per baix de la mitjana espanyola i damunt d’això ens castiguen. Això s’ha acabat i després de les eleccions generals demanarem la suspensió immediata del pagament dels interessos”.

Publicitat