Oltra qualifica de “incomprensible” que Catalá apel·le a l’herència de Barberà després de votar a favor de la seua eixida del Senat

La vicepresidenta ha assenyalat que espera que eixa herència no siga “el cas Taula o burlar-se de les víctimes del metro”

Oltra

La vicepresidenta i portaveu del ConsellMónica Oltra, després de comparèixer hui per a explicar els assumptes acordats en la reunió setmanal del Govern valencià, ha parlat sobre les declaracions que la candidata del PP a l’alcaldia de València, María José Català, ha fet sobre l’herència de Rita Barberà

Va ser una de les poques ocasions en les quals hem coincidit en el vot”. Així ha explicat Mónica Oltra el que va ocórrer en la votació de Les Corts en la qual se li demanava a Rita Barberà que deixara l’escó del Senat per la seua imputació en el cas Taula. La candidata del PP a l’alcaldia de València i actual diputada, María José Català, va votar en el seu moment a favor, però ara apel·la l’herència de l’excaldesa de València, la que segons Català és “la millor alcaldessa que ha tingut este país”. Davant això, Oltra ha mostrat la seua incomprensió. “Jo vaig assistir a la votació i ara veig les seues declaracions amb perplexitat”, ha assenyalat la vicepresidenta.

Oltra també ha manifestat que l’executiu autonòmic no es pronuncia sobre les candidatures dels partits polítics. El Consell solament posaria en valor el procés participatiu dut a terme per a elegir als candidats, però ha recordat que en este cas “no hi ha hagut procés participatiu”, sinó que “ha sigut un procés digital”.

Espere que l’herència no siga Taula o burlar-se de les víctimes del metro o este tipus de qüestions perquè no seria bo per a la vida pública des d’un punt de vista de la qualitat democràtica“, ha indicat Oltra. Així mateix, ha assenyalat que tampoc seria bo “seguir els passos de Barberà en el grup municipal popular en el qual 9 de 10 regidors estan imputats per corrupció”.

 

 

Publicitat