Oltra: És moment de governar i no toca parlar de les pròximes eleccions

La vicepresidenta del Consell i coportaveu de Compromís, Mónica Oltra, ha afirmat avui que “ara és el moment de governar, millorar la vida de la gent i solucionar l’emergència social i econòmica” de la Comunitat, i “no toca” parlar de les pròximes eleccions.

Oltra s’ha referit així, després de presentar la guia per a empleades públiques víctimes de violència masclista, preguntada per les paraules de la coportaveu de Compromís i secretària general del Bloc, Águeda Micó, qui en una entrevista amb l’Agència EFE ha descartat una possible aliança amb Podemos per a les eleccions autonòmiques de 2019.

“Ni descarte ni encarte ni jugue a les cartes, crec que este no és el moment de parlar d’açò”, ha afirmat Oltra, qui ha indicat que creu que és la Bíblia la que diu que hi ha “un moment per a cada cosa i un dia per a cada cosa”.

“Jo ací sóc molt bíblica”, ha manifestat, i ha dit que ara “és el moment de governar, millorar la vida de la gent i solucionar l’emergència social i econòmica que ens hem trobat en este territori”.

En este sentit, ha assegurat que quan toque parlar de les pròximes eleccions, es parlarà d’açò, però ara, ha insistit, “no toca”. EFE

CatalàEspañol