05:11 - miércoles, 29 noviembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Oltra: “El Pacte del Botànic gaudeix de molt bona salut”

La vicepresidenta i portaveu del Consell, Mónica Oltra, ha destacat que el Pacte del Botànic gaudeix de molt bona salut”, a punt de complir-se, el pròxim 11 de juny, dos anys de la signatura d’este acord.

Preguntada pels periodistes en la roda de premsa posterior a la reunió setmanal del Govern valencià, Oltra ha assenyalat que l’Acord del Botànic “no solament és l’eina de treball, és el nostre contracte social amb els ciutadans i ciutadanes, que saben a cada moment quins són els nostres compromisos i quin és el grau d’execució d’eixos compromisos, que anem avaluant cada semestre en els seminaris de Govern”.

La vicepresidenta ha recordat que el Pacte del Botànic “va ser l’acord del quin, abans que el qui”, un acord polític “de compromís amb la ciutadania que el futur govern anava a assumir”.

Així mateix, Oltra ha posat l’accent que va ser “un pacte molt prudent. No vam fer la carta als Reis Mags”. Per eixe motiu, “al gener d’enguany vam haver d’ampliar els objectius perquè gran part de la primera edició del Pacte del Botànic ja estaven complits”.

En referència als tres grups parlamentaris que ho sostenen, la vicepresidenta ha insistit que l’Acord del Botànic “està a prova de bombes mentre se seguisca complint com fins ara i hi haja sintonia amb les polítiques que s’han de portar a terme”.

“A més, els partits que integrem el Govern seguim governant com el primer dia i tenim encara molt a fer en estos dos anys i en els quals vengen. Anem a seguir casats tal com Déu mana”, ha assegurat la vicepresidenta.

Últimas noticias

Contenido relacionado