Oltra: “Per a mi la política sempre ha sigut una eina per a millorar la vida de les persones”

La vicepresidenta ha fet un balanç dels quatre anys del Consell

La vicepresidenta i portaveu del ConsellMónica Oltra, després de comparèixer hui per a explicar els assumptes acordats en la reunió setmanal del Govern valencià ha fet un balanç dels quatre anys del Consell i del seu paper com a vicepresidenta.

Este govern ha sigut el més estable des que tenim autogovern. No és que ho diga jo, són dades objectives”. Així s’ha pronunciat l’actual vicepresidenta del Consell en ser preguntada pel balanç dels quatre anys de legislatura. Mónica Oltra ha assegurat que “no hi ha hagut cap legislatura amb una producció legislativa com esta”, per la qual cosa considera que “l’estructura del Consell ha sigut un encert, al marge d’analitzar fortaleses i febleses”.

Així mateix, Oltra també ha sigut preguntada per si la estructura del Consell serà diferent per a la pròxima legislatura. Davant això, ha comentat que “no cal ser un linx per a veure que el Consell, en comptes de dos protagonistes, tindrà tres”, per la qual cosa “l’estructura serà diferent, però reinventar-se està bé”.

“A nivell personal, jo he estat encantada sent la vicepresidenta i venint tots els divendres a informar la ciutadania dels temes tractats en el Consell. El meu balanç és positiu”, ha explicat. A més, Oltra ha destacat que, per a ella, “la política sempre ha sigut una eina per a millorar la vida de les persones” perquè “no conec res més polític que allò que suposa un impacte en la vida de la gent, sobretot en aquella que és més vulnerable”.

 

Publicitat