Omar Braina: “Tindrem una gran Magdalena pel 75 aniversari”

De cara a les festes de la Magdalena 2019, parlem amb el regidor Omar Braina, per saber les seues expectatives i conèixer les novetats d'enguany

Publicitat

Després de poc més de mig any com a Regidor de Festes, Omar Braina s’enfronta ara a la seua primera Magdalena. Com ens ha explicat, ell es considera un humil advocat que ha acabat esdevenint polític per casualitats de la vida, però pel moment està content de poder gaudir de les festes de la ciutat des d’un altre punt de vista que no coneixia.

De la celebració del IV Congrés Magdalener, Braina extrau que el principal objectiu és la posada en valor de la gaiata, que s’ha portat a Fitur i també a l’Ajuntament i al Palau de la Generalitat. En quant a la gestió econòmica de les mateixes, afirma que és un tema que s’ha d’abordar si és el cas que les gaiates volen autoabastir-se. Braina assenyala que ha vist una bona relació entre les entitats magdaleneres (gaiates, ens vinculats i colles) i pensa que, si hi ha problemes, és entre persones i no afecten a més gran escala.

PublicitatRovira  

El Regidor, considera que tant la Junta de Festes com el Patronat Municipal de Festes han treballat de valent, colze a colze, per fer de la Magdalena 2019 les millors festes possibles, i manifesta que està molt il·lusionat: “pense que tot anirà genial”. A més, una de les novetats de les festes d’enguany serà la Fira Flamenca, que ha sigut la principal aposta personal de Braina, amb la que a banda d’oferir varietat es pretén descentralitzar les festes. Esta fira es celebrarà a la Plaça Botànic Calduch, amb la intenció de dinamitzar la zona sud de la ciutat i el Mesó de Temàtica Vinícola, per la seua banda, tornarà al lloc originari, el bulevard Blasco Ibáñez. “Hi ha que descentralitzar però sense passar-se, la Fira Flamenca és una prova i la ubicació del mesó del vi crec que és un encert ja que és el lloc que més agradava a la gent”.

Braina roman expectant esperant veure bons resultats i encara que té plena confiança en que el seu treball donarà fruits, assenyala que ser regidor de festes i preparar la Magdalena és més dur del que pensava: “tinc ara mateix una agenda que no li la desitge a ningú”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela