I ara, què passarà amb els monuments fallers?

Les comissions falleres busquen alternatives d'avant l'ajornament de les Falles de València.

monuments fallers
Així llueix el mantell de la Verge dels Desamparats a esperes d'una decisió. Fotografia: Alicia Alegre.

Des de les agrupacions falleres moltes són les incògnites. Per al moment, el que més constreny a les comissions és què faran amb els monuments. Les primeres hipòtesis apunten cap a un trasllat conjunt de les obres, ja que el lloguer de naus industrials per a guardar-les és molt elevat.

Diferents fonts del sector de falles de l’Olivereta, s’han remenat diferents opcions, però la que més força té és la de llogar un lloguer conjunt amb les comissions que vulguen participar i compartir les despeses.

Els monuments a Fira València?

Altes fonts aposten per reubicar les falles de tota la ciutat de València a Fira València. Les opinions no han tardat en eixir i alguns presidents han traslladat les seues inquietuds a Actualitat Valenciana: “Com serà la seguretat d’estos ninots? Qui assegura que no apareixen furtats o trencats com pot ocórrer?”

Des de Fira València, Juan Zumalde, director de comunicació ja ha avançat que de moment, ningú s’ha posat en contacte amb la Fira per a comunicar-los cap decisió.

Després de l’ajornament de les Falles i La Magdalena, tant estes incògnites com el mantell de la Verge dels Desamparats, estan expectants de les autoritats.

: Valencià