Onda activa un dispositiu de seguretat especial per a les eleccions

24 agents de Policia Local al costat d'efectius de la Guàrdia Civil coordinaran la vigilància dels onze col·legis electorals de la ciutat.

L’Ajuntament d’Onda activa un dispositiu de seguretat per a preservar la seguretat en les eleccions del 10- N, que comptarà amb un total de 24 agents de la Policia Local d’Onda i efectius de la Guàrdia Civil per al pròxim diumenge.

La regidor de l’Àrea de Recursos Humans, Igualtat i Seguretat Ciutadana, Elena Albalat, ha destacat que “estem treballant braç a braç amb els cossos i forces de seguretat de l’Estat per a garantir la seguretat de tots els veïns d’Onda en el seu exercici lliure de vot”.

Rovira  

Els agents de Policia cobriran íntegrament dos dels onze col·legis electorals d’Onda, en concret l’instaurat a l’Ajuntament i la Casa de la Cultura. En aquestes eleccions, els veïns que van acudir a votar al Col·legi electoral de la EPA, ara tornaran a fer-ho en l’Arxiu Municipal situat al carrer Sant Vicent d’Onda.

En els altres col·legis donaran suport a la Guàrdia Civil en la vigilància d’aquests. A més, el cos de Policia reforça per a aquest dia els torns de treball amb 8 agents en cadascun.

Per part seua, la Guàrdia Civil cobrirà a Onda 11 col·legis i 29 taules. A part, treballarà en la vigilància dels municipis de voltant com Ribesalbes, Fanzara, Vallat, Tales, Suera, Villamalur, Ayodar, Fuentes de Ayodar i Torralba del Pinar. En total, 20 col·legis i 39 taules.

La Policia Local d’Onda recorda que Espanya es troba en el nivell 4 d’alerta antiterrorista, la qual cosa suposa augmentar les mesures de seguretat davant esdeveniments importants com unes eleccions generals i vetlar per que els ciutadans puguen exercir lliurement el seu dret al vot.

PublicitatJuega Limpio Orihuela