Onda adorna amb flors El Pla i la Plaça del Almudín

Onda embelleix el seu Nucli urbà amb jardineres florals per a sumar atractiu a la ciutat.

Publicitat

La ciutat d’Onda embelleix el seu Nucli urbà amb cinc jardineres carregades de flors blanques i roges situats en El Pla i la seua zona per als vianants, en la qual també s’han disposats uns bancs.

A més, en la Plaça del Almudín s’ha adornat l’espai amb unes plantes penjants en cadascun dels arcs. El consistori compleix així la seua premissa de modernitzar i oferir un entorn més atractiu visualment i agradable a veïns i turistes.

PublicitatRovira  

El Tinent d’alcalde de l’Àrea d’Ordenació del Territori i Habitatge, Juan López, ha assenyalat: “Estes millores s’engloben dins del Projecte participatiu Onda Bonica, amb el qual volem convertir Onda en una ciutat acollidora i bonica, principalment per als nostres veïns i visitants”. I afig, López: “volem modernitzar la ciutat per a fer-la més atractiva als joves i als turistes que visiten i gaudeixen cada dia de la nostra gastronomia i de la nostra tradició i conjunt històric”.

Projecte Onda Bonica

El Projecte Onda Bonica posa en marxa l’embelliment de la ciutat fent-la més accessible, amable i acollidora, millorant la qualitat de vida dels més de 20.000 veïns empadronats en el municipi.

PublicitatJuega Limpio Orihuela