22.1 C
Valencia

Quasi 500 autònoms d’Onda han rebut ajudes per la pandèmia

El consistori està realitzant els ingressos a aquells que ja han justificat correctament les seues despeses. En total ja s'han pagat 244 ajudes i transferit 361.941,69 euros.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Onda ja ha resolt el 100% de les ajudes als autònoms d’Onda, en total s’han concedit 479 ajudes per un import d’1.002.200 euros, complint el seu compromís d’ajudar a tirar avant als comerciants i petites empreses que s’estan veient afectats per la pandèmia. Així ho ratifiquen les actes de les Juntes de Govern des del passat 27 d’abril i fins hui dia.

Sobre este tema, l’edil d’Ocupació i Hisenda, Salvador Aguilella, ha destacat que «tots els autònoms que han sol·licitat l’ajuda i complien els requisits estan rebent l’ajuda municipal, tal com es va comprometre l’alcaldessa, Carmina Ballester, amb l’objectiu de continuar recolzant i ajudant al sector comercial i de serveis que és vital per al manteniment i la generació d’ocupació a Onda”.

Encara que el termini administratiu per a presentar la documentació està obert fins al pròxim 31 d’agost, des del passat 1 de juny el consistori està realitzant els ingressos a aquells autònoms que ja han justificat correctament les seues despeses. En total ja s’han pagat 244 ajudes i transferit 361.941,69 euros als comptes dels autònoms d’Onda.

Aguilella ha explicat que “vam ser el primer ajuntament a convocar aquest tipus d’ajudes i també estem sent el primer a resoldre-les i pagar-les gràcies al treball intens que estan desenvolupant els tècnics de promoció econòmica, intervenció i tresoreria que estan agilitant la seua gestió amb la rapidesa més gran possible”

Cal recordar que tots els autònoms d’Onda han tingut la possibilitat de sol·licitar les ajudes municipals, tant els que van cessar la seua activitat com els que no ho van fer. Així, els autònoms que no van cessar la seua activitat han pogut mantenir tots o alguns llocs de treball gràcies a les ajudes de 2.400 euros del govern municipal, ja que cap altra administració ha convocat ajudes per a ells.

Per part seua, les ajudes de 200 euros s’han destinat per als autònoms l’activitat dels quals va quedar suspesa per la declaració de l’estat d’alarma. Esta ajuda complementa la prestació extraordinària de 600 euros mensuals per cessament de l’activitat que atorga la Seguretat Social.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,740FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un nou brot de coronavirus a l’Eliana

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 104 persones malaltes

Benifairó de les Valls registra un brot de coronavirus per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 6 persones malaltes

Sumacàrcer registra un brot gran de coronavirus amb 15 casos

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes

Sanitat detecta tres brots de coronavirus a Ontinyent per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 233 persones malaltes

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Castelló de la Plana per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1315 persones malaltes
- Advertisement -

: Valencià