21.7 C
Valencia

Onda projecta més d’un milió d’euros per a millorar la competitivitat de l’àrea industrial i atraure nous inversors

El Ple aprova una inversió històrica per a modernitzar i adequar les infraestructures en 12 polígons industrials.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Onda projecta una inversió històrica d’1.168.000 euros per a millorar les infraestructures de l’àrea industrial amb la finalitat de sumar competitivitat a les empreses instal·lades a la ciutat i atraure nous inversors. Així ho ha ratificat este matí la corporació municipal, per unanimitat, en sessió plenària.

Esta política respon al Pla de Millora de Polígons Industrials que va presentar l’equip de govern per a esta legislatura. En esta ocasió, s’han aprovat projectes en 12 polígons industrials de la ciutat que inclouen actuacions com la millora d’enllumenat públic mitjançant eficiència energètica; implantació de fibra òptica; senyalització de carrers; implantació de gestió de residus; creació d’una eina web per a inversors amb informació dels polígons; serveis contra incendis; vigilància a través de circuit tancat de televisió connectat a la Policia Local; i millora de zones verdes i regeneració paisatgista. L’import total d’estes obres ascendisca a 932.000 euros, que finançarà l’Ajuntament amb una possible subvenció de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE).

En paral·lel, també es construirà el carril bici que unirà part de la zona industrial, des del baixador de Betxí, fins a Onda, amb una inversió de 235.000 euros co-finançada pel consistori i els fons FEDER de la Unió Europea.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha destacat que “en este equip de govern ens marquem com a prioritat treballar per a posicionar Onda com a destinació industrial competitiva, estable i de qualitat per a sumar noves oportunitats. No ens conformem amb l’extensa àrea industrial que tenim, sinó que volem invertir en ella any a any per a convertir els nostres polígons en els més preparats i moderns. Perquè amb les millors infraestructures arribaran les millors empreses i, amb elles, més ocupacions i riquesa per a Onda”.

Cal recordar que l’antiguitat d’alguns polígons industrials, com és el cas de Corral Roig o el baixador de Betxí, es remunta a 1995, per la qual cosa resulta fonamental la seua millora i modernització.

7,5 milions de metres quadrats

L’àrea industrial d’Onda és una de les quals compten amb major extensió de la Comunitat Valenciana. Només estos 12 polígons sobre els quals s’actuarà sumen 7,5 milions de metres quadrats de sòl industrial edificable. D’ells, el sòl disponible hui dia és de 2,5 milions de metres quadrats (un 33%).

“Des de l’Ajuntament posarem totes les facilitats administratives a aquelles indústries que decidisquen instal·lar-se a la nostra ciutat, perquè disposem de l’espai, de les millors infraestructures i perquè entenem que cadascuna de les empreses és una font d’oportunitats per als onders i aval de progrés per a Onda”, ha afegit la primera edil.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià