Onda ofereix atenció domiciliària als usuaris del Centre de Dia tancat per Sanitat

El govern municipal assumeix esta mesura després de decretar Sanitat el tancament temporal del centre com a mesura preventiva

Valero: “Hem actuat perquè no podem deixar desatesos als usuaris i famílies en estos moments difícils”

Després del decret de la Conselleria de Sanitat que ordena el tancament temporal del Centre de Dia d’Onda com a mesura preventiva, l’Ajuntament d’Onda ha intervingut amb l’empresa que presta el servei per a oferir assistència telefònica i atenció domiciliària als 30 usuaris d’este centre.

Així, a partir de demà els professionals de l’equip mèdic, infermeria, fisioterapeutes, terapeutes ocupacionals o psicòlegs que treballen en el Centre es posaran en contacte telefònic amb les persones majors per a continuar amb el seu tractament i, en cas que siga necessari, acudiran al seu domicili per a atendre’ls.

Sobre este tema, el regidor de Benestar Social, Òscar Valero, ha comentat que “des del govern municipal hem actuat perquè no podem deixar desatesos als usuaris i famílies en estos moments difícils. La mesura del tancament del Centre de Dia suposa un greu problema tant per a les persones majors com per als seus familiars, per això hem treballat en una solució alternativa i que evite tot risc de contagi”.

Cal recordar que l’Ajuntament d’Onda ja ha aplicat les 22 mesures restrictives que va acordar Salut Pública per a la ciutat durant catorze dies i que van entrar en vigor en la mitjanit del passat dissabte.

CatalanSpanish