Onda augmenta el seu atractiu turístic amb un nou mural de benvinguda

Ballester: “Onda Bonica no es deté i ja estem preparant els nous projectes que ens demanden els veïns per a 2021”

Els veïns i visitants que accedisquen a Onda per la carretera de Tals es trobaran amb un nou mural ceràmic amb la inscripció ‘Benvinguts a Onda’ i una renovada parada d’autobús al carrer La Cossa, en comptes de l’espai degradat que hi havia fins ara.

Es tracta d’una nova actuació del pla Onda Bonica per a embellir la ciutat, millorar la seua accessibilitat i reivindicar la ceràmica ondera. Esta obra soluciona el problema d’humitats del mur amb una nova canalització i s’ha revestit amb ceràmica ondera. A més, també s’ha modernitzat la parada d’autobús amb nou revestiment ceràmic. Les signatures taulelleres amb les quals ha comptat l’Ajuntament en esta ocasió són les onderes El Barco i Cristal Cerámicas. L’empresa constructora local és Ramón Segura i el pressupost total del projecte és de 47.000 euros.

Així, este projecte respon al triple objectiu de millorar la qualitat de vida dels veïns de la zona; sumar un nou aparador ceràmic en un lloc amb gran flux de trànsit; i incentivar l’economia local en apostar per empreses onderes.

L’alcaldessa, Carmina Ballester, ha comentat que “continuem treballant per millorar la qualitat de vida dels veïns i oferir als visitants un major atractiu urbà. Onda Bonica no es deté i ja estem preparant els nous projectes que ens demanden els veïns per a 2021”.

Font de la Força

Cal recordar que esta zona d’entrada a la ciutat ha experimentat un canvi radical en l’últim any, ja que a esta obra se suma el gran mural ceràmic instal·lat en l’emblemàtica Font de la Força, també restaurada, amb una imatge que homenatja els agricultors onders. Abans, als visitants els donava la benvinguda una paret degradada.

CatalanSpanish