Onda atén les peticions dels veïns del barri Monteblanco i repara la pista esportiva

L'Ajuntament també està duent a terme actuacions per a millorar la seguretat i embellir l'entorn.

AVL

Després d’escoltar les peticions dels veïns del barri Monteblanco, l’Ajuntament d’Onda està duent a terme la reparació integral de la pista esportiva, clivellada i degradada per falta de manteniment durant anys, així com la instal·lació de tanques de seguretat al voltant i esteses a la zona de jocs infantils.

Així mateix, l’equip de govern que lidera Carmina Ballester també s’ha compromés a embellir l’entorn perquè tots els veïns disposen de les millors instal·lacions i un agradable espai on practicar esport.

Els treballs contemplen el reasfaltatge i pintat de la pista, clos i instal·lació de mobiliari urbà. A més, també s’han col·locat pivots per a evitar l’entrada de vehicles a la nova pista i evitar deteriorar-la.

Sobre este tema, l’edil d’Ordenació del Territori, Juan López, ha assenyalat que “esta actuació era molt necessària, ja que millora la seguretat dels xiquets i veïns que usen diàriament la pista i, d’altra banda, s’embelleix esta zona del barri Monteblanco”.

Tres nous parcs infantils

D’altra banda, el consistori està invertint en més espais públics infantils en la seua aposta per millorar la qualitat de vida dels ondenses. En esta línia, recentment s’ha instal·lat un nou parc infantil al carrer Luxemburg, ja que esta zona mancava de zones per als més xicotets i era una reivindicació històrica dels veïns, i estan en projecte per a 2021 altres instal·lacions al parc de la Panderola i en la zona annexa al parc de bombers, al costat del nou Pump Track.

- Advertisement -
CatalanSpanish