Els Reis Mags arriben a Onda carregats d’il·lusió en una cavalcada adaptada a la pandèmia de la Covid-19

La regidoria de Festes ha organitzat tres recorreguts diferents per a evitar aglomeracions.


Els Reis Mags han arribat esta vesprada a Onda en una original cavalcada, adaptada a la pandèmia de la Covid-19, per a repartir il·lusió entre els xiquets i xiquetes del municipi. La regidoria de Festes ha organitzat tres itineraris que han començat els seus recorreguts a les 18.00 h, des de tres punts diferents: l’avinguda País Valencià, el carrer Escultor Folià i el barri Tossalet.

Els xiquets d’Onda han pogut veure de prop de Melcior, Gaspar i Baltasar, qui viatjaven en singulars vehicles de motor com a descapotables, pick ups i sidecars. Un dispositiu de la Policia Local ha precedit cada cavalcada per a controlar el trànsit i garantir la seguretat de tots els xiquets que s’han acostat a veure-la.

Així mateix, la tinenta d’alcalde de l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Onda, María Prades, ha destacat que “els xiquets han fet un gran esforç durant este any i mereixien poder gaudir de la cavalcada, seguint tots els protocols de les autoritats sanitàries davant la Covid-19”.CatalanSpanish