Onda celebra la Festivitat de Sant Antoni malgrat el clima

Prades: "El nostre objectiu és mantenir la tradició de Sant Antoni i celebrar-lo encara que el temps no acompanye".

PublicitatAVL

Des de la regidoria de Festes van suspendre el trasllat de la imatge del patró dels animals des de l’Església La nostra Senyora de l’Asunción fins a la Capella de San José, així com la tradicional processó d’animals. El que va seguir en peus va ser la benedicció i repartiment de rotllos des de la Capella de San José, on van acudir els veïns del municipi.

“El nostre objectiu és mantenir la tradició i celebrar este dia, i brindar l’oportunitat de repartir el rotllo perquè tots els nostres veïns gaudisquen d’esta festivitat, encara que el temps no acompanye”, va destacar, María Prada de Conflent, regidor de Cultura i Festes.

PublicitatRovira  

A més, els veïns que no van poder acostar-se pel rotllo podran agafar-lo el dilluns, 20 de gener, d’11.30 a 13.00 hores i de 16.30 a 18.00 hores en la Capella de San José d’Onda. “Oferim esta alternativa perquè ningú es quede sense gaudir d’este dia amb nosaltres”, va concloure Prades.

Lliurament d’un detall simbòlic per ‘Sant Antoni’

La novetat d’enguany ha sigut el lliurament del rotllo acompanyat amb un detall commemoratiu de la festa de ‘Sant Antoni’. Els assistents van acollir el detall amb molta il·lusió i gratitud.