Onda clausura els cursos del programa de formació i col·locació “Onda amb tu”

Valero: "Continuarem donant suport a la vostra formació, però ara us toca a vosaltres donar el 100% en les pràctiques".

L’Ajuntament d’Onda ha clausurat els dos últims cursos de formació en ajudant de cuina i controlador d’accessos, emmarcats en el programa “Onda amb tu”. El projecte fomenta la inserció laboral de persones desfavorides dotant formació i opcions per a realitzar pràctiques en empreses.

De fet, els alumnes del curs d’ajudant de cuina començaran a partir de la setmana que ve un període de dues setmanes de pràctiques en el sector de l’hostaleria, mentre que els del curs de controlador d’accessos estan pendents de realitzar-les.

A la clausura de tots dos cursos han assistit Óscar Valero, regidor de Benestar Social, Família i Majors al costat de Salvador Aguilella, regidor d’Hisenda i Ocupació, els qui han visitat als alumnes en l’antic Col·legi Monteblanco i els han entregat els diplomes acreditatius de formació.

Aguilella ha aprofitat la visita per a recordar-los la importància de l’actitud durant les pràctiques en les empreses, ja que “l’actitud ho és tot i és una característica que ens diferencia dels altres candidats a l’hora de contractar”.

Per altra banda, Valero ha remarcat: “Des de l’Ajuntament continuarem donant suport a la vostra formació i ara us toca a vosaltres donar el 100% i demostrar l’aprés”.

Tots dos regidors, compromesos amb el foment d’ocupació i l’ajuda social a persones en risc d’exclusió sociolaboral, han comentat que la finalitat dels cursos és aconseguir la inclusió real en el món laboral i que la resposta del consistori davant les situacions de precarietat laboral sempre seran de suport i formació.

Este programa d’Itineraris del consistori ha format a 69 persones en risc d’exclusió social des d’agost fins a desembre i està co-finançat per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Social Europeu de la Comunitat Valenciana.