Onda aposta pel comerç i hostaleria local en les compres nadalenques

La ciutat comença el dia amb sis bosses d'anar a comprar gegants als carrers per a animar als ondenses al fet que trien comerç local

Balla: “Esta campanya persegueix conscienciar als ciutadans que comprar a Onda és sumar noves oportunitats per a tots”

Els carrers d’Onda han començat el dia este matí amb sis bosses d’anar a comprar gegants enmig dels carrers per a la sorpresa dels veïns i visitants. Es tracta d’una acció de street màrqueting que forma part de la campanya impulsada per l’Ajuntament d’Onda per a fomentar les compres en els establiments comercials i hostalers locals durant Nadal, sota el lema ‘Si busques un regal especial, tria comerç local’.

Esta original iniciativa es complementa amb el vídeo que ha llançat el consistori en xarxes socials i mitjans de comunicació. L’anunci mostra com diversos joves no troben el regal ideal per als seus éssers estimats a través d’internet, però sí que acudint al comerç de proximitat.

La regidora de Promoció Econòmica, Maria Baila, ha explicat que “el comerç local és el cor de la nostra ciutat i, per això, des de l’Ajuntament ens posem al seu costat per a ajudar-los en tot el que puguem ser-los útils i conscienciar als ciutadans per comprar a Onda és sumar noves oportunitats per a tots”.

Animació itinerant i ‘vídeomapping’

A més, l’Ajuntament també ha organitzat animació infantil itinerant pels carrers de la ciutat durant els dies 11, 12, 17, 18, 19, 23, 24, 29 i 30 de desembre i 4 i 5 de gener, d’11,30 a 13 hores i de 18 a 19.30 hores. Durant estes dates Papa Noel i personatges de Disney recorreran els carrers de la ciutat a la recerca dels més xicotets. Una altra acció que es durà a terme és un vídeo mapping, un espectacle audiovisual, en la façana de l’Ajuntament pel carrer Salvador Barri durant el 23 i 30 de desembre i 4 de gener en diferents passes a les 18.30, 19, 19,30, 20 i 20.30 hores.

Campanya solidària

D’altra banda, este Nadal els ondenses que ho desitgen podran encarregar a Papa Noel i als Reis Mags, per mediació de voluntaris de Creu Roja i Càritas Sant Bartolomé, que porten a casa dels seus éssers estimats els regals triats en els comerços i establiments hostalers locals.

Esta innovadora campanya solidària naix de l’aliança entre l’Ajuntament d’Onda i les patronals del comerç, Onda Centre Comercial, i hostaleria, HosturiOnda, i persegueix el doble objectiu de fomentar el comerç i l’hostaleria local, d’una banda, i ajudar a les persones més necessitades, per un altre. Així, en qualsevol dels establiments participants en la campanya el client podrà sol·licitar, per un donatiu de tres euros que anirà destinat íntegrament a Creu Roja i Càritas Sant Bartolomé, que emissaris de Papa Noel o els Reis mags porten el regal o bo-consumició al domicili que indique.

6.000 euros en premis

En paral·lel, tots els que participen en esta campanya comercial entraran en el sorteig d’un gran premi de 2.000 euros i 20 premis de 200 euros en forma de val per a utilitzar en qualsevol dels comerços associats a Onda Centre Comercial.

CatalanSpanish