17.2 C
Valencia

Onda convoca les ajudes a esportistes d’elit i joves promeses locals

El govern municipal amplia la quantia fins als 12.000 euros per a sufragar les despeses de desplaçaments i de material.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Onda ha publicat la convocatòria d’ajudes 2020 per a esportistes d’elit i joves promeses locals, menors de 25 anys. L’objectiu de les mateixes és ajudar a finançar les despeses federatives, el desplaçament als llocs d’entrenament o competició i el material esportiu específic per al desenvolupament de la seua modalitat esportiva.

Cal destacar que el govern municipal ha decidit incrementar el pressupost total de les ajudes dels 10.000 euros d’edicions anteriors fins als 12.000 euros amb la condició de millorar la prestació que rebran els esportistes.

- Advertisement -

Els joves onders tenen fins al pròxim 8 d’agost per a presentar la documentació i poden optar a una de les dos categories establides. D’una banda la d’esportistes d’elit reconeguts per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports o pel Consell Superior d’Esports durant l’any 2020, segons els resultats de 2019. I, d’altra banda, la categoria Promeses per a aquells que fins i tot no estant reconeguts com a elit hagen participat, almenys, en algun Torneig o Campionat de categoria internacional o nacional en la temporada passada, reconegut oficialment per la corresponent Federació esportiva segons els resultats de l’any 2019.

El regidor d’Esports, José Vicente Iserte, ha destacat que “creem en l’esport en majúscules com a transmissor de valors, per això ajudem als esportistes d’elit i a les joves promeses onders perquè puguen continuar desenvolupant el seu talent i aconseguir els seus objectius esportius”.

També s’estableix com a requisit haver estat empadronat a Onda com a mínim un any durant els últims cinc anys, a comptar fins que finalitze el termini de presentació de les sol·licituds, fet que s’acreditarà adjuntant a la sol·licitud un volant d’empadronament col·lectiu amb data d’alta. Les bases completes es poden consultar en la web municipal www.onda.es

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

12,982FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar GVAIndustria
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

L’Alcora millora l’accessibilitat en els passos de vianants

Es duran a terme 16 noves rebaixes entorn de l'avinguda Onda i l'avinguda Castelló.

Alcalà-Alcossebre compra 908 agendes escolars per a l’IES Serra d’Irta i CEIPs La Mola i Lo Campanar

L'Ajuntament ha pagat les agendes en les quals s'inclouen informacions d'interés sobre els centres educatius i consells per a les famílies com a prevenció davant la COVID-19.

Peníscola reclama a Costes els permisos per a escometre les obres de reconstrucció dels accessos del litoral sud

Les obres se centren en dos actuacions principals: l'arranjament de l'única carretera d'accés al litoral sud, que presenta una clivella; així com l'arranjament del ferm al costat de tres cales naturals.

Demanen a Educació revisar els sistemes de ventilació de les aules per a reduir contagis

El sindicat CSIF demanda a Conselleria que instal·le purificadors d'aire i filtres de partícules d'alta eficiència en els centres.

Investiguen un brot de Covid-19 en un centre de discapacitats psíquics de Carlet

La Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives investiga l'origen i l'expansió d'un brot de coronavirus en una residència de discapacitats psíquics de Carlet.
- Advertisement -

: Valencià