Onda posarà en marxa un important dispositiu de seguretat en les festes

El municipi comptarà amb 50 serveis policials a més de la col·laboració de Protecció Civil, Bombers i Guàrdia Civil

PublicitatAVL

La ciutat d’Onda està preparant un important dispositiu de seguretat davant l’arribada del concert de Vanesa Martín, així com per a les festes del Salvador i el Romiatge del 5 d’agost, les actuacions musicals d’eixa mateixa nit o la Fira Medieval que s’inaugura el divendres 9 del mateix mes.

Així, la tinent d’alcalde de Seguretat, Elena Albalat, ha coordinat les labors de seguretat entre Policia Local, amb 50 serveis policials, Guàrdia Civil, Protecció Civil i Bombers perquè “una vegada més tots els veïns i visitants gaudisquen de les celebracions sense incidents”.

PublicitatRovira  

La Policia Local reforçarà la seguretat entre el 27 de juliol i el dia 11 d’agost per a garantir la seguretat en tots els actes multitudinaris. “Estem realitzant un esforç important per a millorar la seguretat de tots els participants d’aquestes celebracions a Onda, sense descurar en cap moment la seguretat en tot el nucli urbà i el terme municipal”, ha explicat la tinent d’alcalde de Policia Local, Elena Albalat.

El cos de Policia Local augmentarà la presència policial les 24 hores del dia amb la finalitat d’observar una correcta vigilància, no solament del trànsit rodat, sinó com a prevenció de la seguretat ciutadana de veïns i comerciants. “Fins a 50 serveis policials cobriran els esdeveniments perquè la festivitat transcórrega d’una manera lúdica, adequat i segur, i perquè tots i cadascun dels nostres conciutadans puguen gaudir d’aquesta celebració com es mereix”, ha assegurat el Comissari de la Policia Local, Miguel Ángel Izquierdo.

El Romiatge del dia 5 demanda un dispositiu especial, tal com ha explicat Izquerdo. A partir de les 18.00 hores, el personal que participe en el romiatge es concentrarà en  lesproximitats del carrer Arañuel, inclosos els motocultors i els cavallistes. Perquè els participants en el romiatge no s’avancen al capdavant de la mateixa ni es produïsquen situacions d’inseguretat, l’obsequi en arribar a l’ermita, es donarà a l’entrada de la pineda que condueix a la mateixa Ermita del Salvador.

Diverses patrulles policials també estaran presents de forma permanent en el Recinte Multiusos, on a partir de les dotze la nit començarà la festa musical amb el tribut a “Platero y tú” i una orquestra de casa com la “Supermagic”.

L’Ajuntament ha habilitat un servei d’autobús gratuït des de l’avinguda Montendre a l’ermita tant el dia 5, des de les 19: 30 fins a les 2.30 de la matinada, com el 6 d’agost amb la novetat d’un autobús habilitat per a persones amb mobilitat reduïda a les 7.30 de la matinada, un altre a les 11.00 i a les 13.00. A la vesprada, pujaran autobusos des de les 17: 30 a les 20.00 cada mitja hora.

 

Publicitat