Detinguda una persona per tràfic de drogues a Onda

Del 15 al 19 de juliol se celebrarà la 36 Universitat d’Estiu de Gandia (UEG), que enguany presenta una oferta d’11 cursos i 7 tallers. La matrícula es pot realitzar des d’ara mateix fins al 8 de juliol

La Guàrdia civil ha detingut a un home, com a suposat autor d’un delicte de tràfic de drogues a Onda.

L’actuació es va iniciar amb motiu dels serveis que la Guàrdia Civil té establits per a  combatre el tràfic de substàncies estupefaents a la província, quan els agents es trobaven prestant servei de seguretat ciutadana pel terme municipal d’Onda, van observar a
un vehicle realitzar maniobres sospitoses davant la presència dels agents.

Rovira  

Els guàrdies civils, van procedir a donar l’alt al vehicle i després d’identificar al seu ocupant i realitzar una inspecció del seu interior, van trobar en el seu moneder un total de nou bossetes precintades, que semblava ser cocaïna, així com diners en efectiu, distribuït en diversos bitllets.

Per aquest motiu els agents van procedir a la detenció d’aquest home, de 54 anys, com a suposat autor d’un delicte de tràfic de drogues. Al mateix ja li constaven antecedents per delictes de similars característiques.

Les diligències instruïdes van ser entregades a la disposició del Jutjat número 5 de Nules. L’actuació ha sigut realitzada per efectius de la Guàrdia Civil d’Onda.

PublicitatJuega Limpio Orihuela