Onda dignifica l’entrada a la ciutat amb la remodelació i embelliment del mur del carrer La Cossa

Un gran mural ceràmic donarà la benvinguda a les persones que accedisquen per la carretera de Tales i es renova la parada de bus.

L’Ajuntament d’Onda continua avançant en el pla Onda Bonica per a embellir la ciutat, millorar la seua accessibilitat i reivindicar la ceràmica d’Onda. En esta ocasió, el consistori està actuant en la remodelació i embelliment de l’entrada a la ciutat per la part de la carretera de Tales, concretament en el degradat mur del carrer La Cossa i la parada d’autobús.

Així, l’obra solucionarà el problema d’humitats del mur amb una nova canalització i es revestirà amb ceràmica d’Onda, formant un gran mural amb la frase ‘Benvinguts a Onda’. A més, també es modernitzarà la parada d’autobús amb nou revestiment ceràmic i un banc de fusta. Les signatures del taulellet amb les quals ha comptat l’Ajuntament en esta ocasió són les d’Onda, El Vaixell i Cristall Ceràmiques. L’empresa constructora local és Ramón Segura i el pressupost total del projecte és de 47.000 euros.

Així, esta obra respon al triple objectiu de millorar la qualitat de vida dels veïns del barri del castell; sumar un nou aparador ceràmic en esta zona amb gran flux de trànsit; i incentivar l’economia local en apostar per empreses d’Onda.

L’alcaldessa, Carmina Ballester, ha sigut l’encarregada de presentar l’actuació als veïns i ha destacat que “continuem treballant per millorar la qualitat de vida dels veïns i oferir als visitants un major atractiu urbà. Onda Bonica no es deté i ja estem preparant els nous projectes que ens demanden els veïns per a 2021”.

Font de la Força

Cal recordar que esta zona d’entrada a la ciutat ha experimentat un canvi radical en l’últim any, ja que a esta obra se suma el gran mural ceràmic instal·lat en l’emblemàtica Font de la Força, també restaurada, amb una imatge que homenatja els agricultors d’Onda. Abans, als visitants els donava la benvinguda una paret degradada.

CatalàEspañol