Onda reinventa la Fira de Sant Miquel i suma nous comerços

Tendes d'electrodomèstics, de ceràmica artística o d'esports s'han sumat enguany a esta fira del comerç que en lloc de concentrar les casetes d'expositors en un mateix lloc planteja una ruta per les tendes amb sortejos de vals regal.

Fins a 65 establiments d’Onda, entre comerços i serveis de restauració conformen enguany esta l’edició de la Fira de Sant Miquel que dins de la ‘nova normalitat’ es reinventa per a no perdre l’oportunitat de mostrar els seus articles.

Amb una proposta diferent que passa de la concentració dels expositors en un mateix espai a una “ruta comercial” per la ciutat, la regidora de Comerç, Maria Baila, explica com “els mateixos comerciants van tindre la idea de fer alguna cosa diferent quan per culpa de la situació es va veure que no es podia traure els comerços al carrer”.

Així, en esta edició que s’enceta hui, 21 de setembre, i que durarà tota la setmana, es planteja un ‘rutero’ en forma de díptic on sobre un plànol de la ciutat s’indica els punts on es troben els establiments participants i a més es convida a participar en sortejos de vals de compra només en què s’haja consumit algun producte en dos dels comerços de la Fira.

“Quan has consumit en dos comerços, et posen un segell i així pots entrar dins del sorteig i emportar-te més premis en forma de vals de 50 i 30 euros que revertiran en eixos establiments”, comenta la regidora de comerç.

D’altra banda, enguany el nou format de ‘ruta comercial’ ha permés que per primera vegada “entren comerços diferents dels que teníem habitualment, perquè per exemple tendes d’electrodomèstics o de ceràmica artística s’han sumat en esta edició”, afegeix Baila.

Amb tot, més de trenta comerços i altres tants restaurants ofereixen descomptes i promocions que de vegades inclouen inclús sortejos addicionals entre els compradors i una baixada en els preus habitual que busquen animar la ciutadania a redescobrir el comerç local a través d’una fira que es reinventa i s’adapta a la situació.

CatalanSpanish