Onda aposta per la formació de joves ondenses

L’equip de govern d’Onda ha mostrat el seu compromís en la formació de qualitat dels ondeses. Tant és així que una de les primeres decisions del nou govern popular ha estat publicar les bases de 18 beques per a aquest estiu a l’Ajuntament d’Onda.

Unes bases que ja estan penjades en la web municipal i que estan dirigides a joves ondenses. Tal com ha explicat avui la tinent d’alcalde de Personal, Elena Albalat, “aquestes beques són, en molts casos, una primera presa de contacte amb el mercat laboral” i l’objectiu de l’equip de govern és “apostar per la formació” ja que les beques s’adapten a la formació de cada estudiant.

Els 18 beneficiaris desenvoluparan la seva formació en les instal·lacions municipals entre juliol i setembre i rebran 500 euros de remuneració i han de ser estudiants universitaris o de cicles.

Cal recordar que aquesta iniciativa es va posar en marxa durant l’anterior govern del PP a Onda i “era una de les primeres decisions que havíem de prendre perquè els joves d’Onda puguin beneficiar-se durant aquest estiu d’aquestes pràctiques que ajudin a millorar els seus coneixements”.

ValenciàEspañol