12.5 C
Valencia

Onda ha començat la instal·lació de fibra òptica que arribarà a uns 12.000 llars

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

En Onda s’està realitzant durant les últimes setmanes la instal·lació de fibra òptica, que donarà cobertura a uns 12.000 llars del municipi. Telefònica ha sigut l’encarregada de realitzar el pla de desplegament d’una xarxa d’accés de nova generació mitjançant la fibra i es preveu que els treballs tindran una durada estimada de 6 a 12 mesos.
L’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, ha explicat que “després d’una reunió amb els responsables de Telefònica es va exposar la necessitat d’implantar aquest servei. El pla de desplegament compta amb una inversió inicial de 2,6 milions d’euros per a la seua instal·lació i engegada. Inicialment han començat les tasques al casc urbà, però es preveu que en un futur pròxim s’estenga a les zones industrials del municipi”.
Aquesta nova xarxa de fibra òptica, denominada FTTH (Fiber To The Home), presenta els següents avantatges: gran velocitat de dades, fins a 1 Gb, a més de canals de televisió en HD, de forma simultània; una excel·lent qualitat de transmissió; i una major seguretat en les dades transmeses.

En tot el projecte estan treballant al voltant de 300 persones que s’estan encarregant de la gestió d’aquest, dels materials, del disseny i finalment de la instal·lació de la nova xarxa.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,566FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià