La Justícia reprén a Huguet per usar l’alcaldia per a fer propaganda electoral

La Guàrdia Civil ha obert una investigació per l'escarni que un grup d'ultradreta li va fer en el seu domicili particular a la vicepresidenta del Govern valencià, Mónica Oltra, i ha practicat identificacions.

La Justícia ha enxampat a Ximo Huguet fent paranys. La Junta Electoral Central ha prohibit de manera immediata i amb contundència l’ús dels recursos públics perquè Huguet faça campanya del PSOE.

El PSOE havia decidit fer un sorteig entre simpatitzants socialistes perquè pogueren passar un dia amb l’alcalde el que per a la Justícia implica un intent d’usar l’Ajuntament com si fóra el seu mas.

Rovira  

Tal com ha valorat el secretari general del PP d’Onda, Vicente Ramón, “es demostra que Huguet no solament ha estat alcalde amb el pitjor resultat de la història, sinó que no sap respectar les normes i que la Justícia li ha de prohibir els seus paranys”.

Tant és així que la Justícia prohibeix de forma rotunda la celebració d’un sorteig datat per al pròxim 20 de març i, a més, li adverteix que el proper intent de fer paranys li suposarà una sanció econòmica.

Els populars han exigit que “per respecte a la democràcia i a la Llei que respecte les normes i que deixe d’intentar fer paranys”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela