24.6 C
Valencia

L’Equip de Govern d’Onda persisteix en la pujada d’impostos a tots els veïns

- Publicitat -AVL

El quadripartit d’Onda persisteix en la pujada d’impostos a tots els veïns. Tal com han lamentat des del Partit Popular, “el model de PSOE i els seus socis segueix sent el de pujar la pressió fiscal i recaptar més diners dels ondenses”.

De fet, la primera decisió de l’alcalde Huguet va ser demanar una revisió dels valors cadastrals d’un 10% el que ha fet que tots els veïns i empreses paguen més, tant a IBI com en els impostos vinculats al patrimoni: des de l’IRPF a la plusvàlua o els impostos de donacions, per exemple.

Per al regidor del Partit Popular, Salvador Aguilella, “la política econòmica del PSOE i els seus socis ha sigut molt clara des del primer dia, ja que aposten per apujar els impostos i les taxes als veïns per a augmentar la recaptació”.

“A diferència que el que va ocórrer en l’etapa de gestió del PP, quan es va baixar la pressió fiscal, el PSOE manté el seu vell model de apujar impostos per a gastar més del que s’ingressa”, apunta el regidor popular. Aguilella recorda que “hi ha dos models clars i el del PP és abaixar impostos a través de la creació d’ocupació i, a més, està demostrat que aquesta baixada d’impostos repercuteix en un augment del consum i a reactivar l’economia”.

L’alcalde ha augmentat els valors de tots els béns immobles de la ciutat, la qual cosa suposa augmentar l’impost municipal de l’Increment de Valor dels Terrenys (plusvàlua municipal), i també en supòsits de transmissió del bé, per compravenda o donació, i en els casos d’adquisició per herència, també comporta un augment de l’impost de Transmissions Patrimonials i de Successions i Donacions.

És a dir, l’equip de govern ha decidit incrementar el valor dels habitatges per a, d’aquesta manera, “recaptar més diners dels contribuents encara que açò suposa gravar als veïns i pujar la pressió fiscal”. A més, defensen l’engegada d’una taxa contra la ceràmica o una taxa turística, entre altres.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,732FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un nou brot de coronavirus a l’Eliana

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 104 persones malaltes

Benifairó de les Valls registra un brot de coronavirus per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 6 persones malaltes

Sumacàrcer registra un brot gran de coronavirus amb 15 casos

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes

Sanitat detecta tres brots de coronavirus a Ontinyent per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 233 persones malaltes

Sanitat detecta un brot de coronavirus a Castelló de la Plana per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1315 persones malaltes
- Advertisement -

: Valencià