6.3 C
Valencia

Onda inicia una campanya contra els abocaments amb sancions de fins a 3.000 euros

López: "No podem permetre que s'òmpliga el nostre entorn de fem, perquè és responsabilitat de tots cuidar Onda".

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament d’Onda, davant l’increment d’abocaments il·legals en l’entorn urbà i rural durant les últimes setmanes, ha emprés una campanya de conscienciació per als veïns sobre la correcta gestió de voluminosos i tractament de residus. Així mateix, la Policia Local reforçarà la vigilància en els punts calents on solen aparéixer abocaments, els investigarà i proposarà sancions als infractors de fins a 3.000 euros.

D’esta manera, el govern municipal instal·larà senyalitzacions en l’entorn rural per a avisar sobre la prohibició de tirar abocaments així com vinils informatius en els contenidors del nucli urbà. L’objectiu de la campanya és recordar a la ciutadania la infracció de tirar fems, plàstics, enderrocs o altres materials fora dels punts permesos, ja que causen danys irreparables en el medi ambient.

El regidor d’Ordenació del Territori, Juan López, ha explicat que “no podem permetre que s’òmpliga el nostre entorn de fem i quedar-nos de braços plegats davant les conductes incíviques d’alguns veïns. És responsabilitat de tots cuidar Onda i és necessari que tots assumim la importància del reciclatge i del correcte tractament dels residus, ja que l’Ajuntament ofereix tots els serveis i facilitats”.

Ecoparc

L’Ajuntament recorda als onders que en l’Ecoparc poden reciclar la majoria dels seus residus com a electrodomèstics, vidre, paper, cartó, metalls, plàstics, piles, bateries, olis i restes de poda. L’horari és el següent: de dimarts a dissabte, de 10.00 a 14.00 h i de 16.00 a 19.00 h. Domingo i festius de 9.00 a 14.00 h.

Recollida de mobles i voluminosos

- Publicitat -

D’altra banda, el consistori disposa d’un servei gratuït de recollida de mobles i objectes voluminosos. Els ciutadans ho poden sol·licitar telefonant al 964 60 00 50. El dia de recollida és el divendres.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,567FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià