23.1 C
Valencia

Onda invertirà 750.000 euros amb fons propis en les àrees industrials durant 2020

Aguilella: "L'eliminació de les ajudes de l'IVACE han sigut una maçada ja que minoraran les inversions previstes"

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Onda ja ha invertit més de 100.000 en l’asfaltat i està en procés de licitació d’inversions per valor de 650.000 euros per a la implantació de fibra òptica en diversos polígons, la creació d’una eina web per a inversors amb informació dels polígons; serveis contra incendis; vigilància a través de circuit tancat de televisió connectat a la Policia Local, millora de zones verdes i la construcció d’un carril bici que unirà part de la zona industrial, des del Baixador de Betxí, fins a Onda.

Totes estes inversions s’executaran a pesar que la Generalitat Valenciana ha eliminat les ajudes de l’IVACE que tenia previstes, la qual cosa suposa la pèrdua d’inversions per valor aproximat de 500.000 euros per a la millora de competitivitat d’àrees industrials.

Sobre este tema, l’edil d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, ha defensat que “esta decisió unilateral del Consell ha suposat una maçada per a l’economia ondense i la competitivitat de les nostres empreses. Però des del govern municipal continuarem treballant i invertint, encara que a un ritme menor a causa de l’eliminació dels diners de la Generalitat Valenciana”.

Aguilella també ha apuntat que “estem treballant segons la demanda de les nostres empreses, ja que moltes ens havien sol·licitat a l’Ajuntament d’Onda la instal·lació de circuits de videovigilància privada per a controlar la seguretat de les àrees empresarials. I creiem que és necessari crear infraestructures perquè les nostres àrees industrials permeten que les empreses ondenses siguen més competitives i tinguem un creixement sostenible amb el medi ambient”.

Vots en contra de PSOE i Compromís

Davant la notificació de l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) sobre que les dotze sol·licituds presentades per l’Ajuntament per a millorar dotze polígons ondenses no seran concedides, en el passat Ple el grup propular va presentar una moció per a sol·licitar a la Generalitat que reactivara estes ajudes per als ajuntaments, amb una inversió total de 27 milions d’euros. Aguilella ha recordat que “incomprensiblement” els regidors del PSOE i Compromís van votar en contra”.

“És moment de sumar competitivitat a les empreses instal·lades a la ciutat i atraure nous inversors. Segur que entre els 23.000 milions d’euros del Pressupost de la Generalitat per a 2020 hi ha moltes despeses supèrflues i innecessàries que es poden eliminar i deixar esta partida per a ajudar les empreses a ser competitives i generar ocupació”, ha afegit l’edil.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,716FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Fundació de l’Hospital Provincial de Castelló renova la seua imatge corporativa

La comissió permanent aprova les línies que perfilaran la nova política comunicativa de la institució per a reforçar el seu perfil com a centre de referència científic i biomèdic i millorar la divulgació social

Borriana viurà la vigília de la Mare de Déu de la Mercè d’una manera diferent

La visita a la casa dels Gegants i Cabuts i el concert del Cor Carnevale protagonitzen la festivitat

La Universitat Jaume I celebra l’acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

El catedràtic de Filologia Catalana, Vicent Manuel Salvador, serà l'encarregat de pronunciar la lliçó inaugural

Alfafar aprovarà per ple el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima

L'aprovació del Pla d'Acció per al Clima i l'Energia Sostenible (PAUS) respon al compromís adquirit en adherir-se el consistori al Pacte d'Alcaldes.

Paterna aconsegueix un acord històric de fusió entre cinc clubs de futbol locals

La fusió es materialitzarà al llarg d'esta temporada per a ser efectiva en la de 2021-2022
- Advertisement -

: Valencià