12.2 C
Valencia

Onda inicia la inscripció de l’Escoleta d’Estiu per a facilitar la conciliació familiar i laboral

La Regidoria d'Educació garantirà el servei de l'1 de juliol al 4 de setembre per a facilitar la volta al treball de les famílies.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament d’Onda obri el període d’inscripció per a l’Escoleta d’Estiu, que es realitzarà des de principis de juliol fins al 4 de setembre amb l’objectiu de facilitar la conciliació laboral i familiar entre els ondenses.

La regidora d’Educació, Estela Badenes ha destacat el seu compromís amb les famílies ondenses, ja que “ens comprometem a la conciliació oferint garantia de seguretat enfront de l’excepcionalitat d’esta crisi sanitària”.

- Publicitat -

Així mateix, Badenes ha assegurat: “és necessari oferir este servei educatiu per a les famílies que per treball o perquè no els és possible deixar als seus fills a cura d’altres familiars. Per això, estem treballant intensament perquè els xiquets ondenses i les seues famílies tinguen la tranquil·litat que enguany l’Escoleta oferirà el servei adaptant els protocols higienicosanitaris que s’estableixen des de la Conselleria de Sanitat”.

La preinscripció es realitzarà de manera telemàtica a través de la web de l’Ajuntament d’Onda, a partir del 10 de juny, a les 17 hores fins al 14 de juny, a les 23.59 hores. L’empresa que gestiona l’Escoleta d’Estiu és Irela Lleuresport.

- Publicitat -

Els terminis de preinscripció, així com els terminis de matrícula i la documentació necessària són requisits imprescindibles, per la qual cosa haurà de formalitzar-se en els terminis establits amb la finalitat de confirmar la plaça.

Una vegada es realitze la preinscripció, les llistes definitives de l’Escoleta d’Estiu, podran consultar-se en la web de l’Ajuntament d’Onda la setmana vinent, al costat de les llistes, es podran consultar els terminis de matrícula i la documentació necessària per a formalitzar la mateixa.

- Publicitat -

Respecte a l’edició anterior, es mantenen les tarifes i les bonificacions, el preu general per a un fill únic sàrria de 3,60 euros/dia, si és el segon germà, serà de 2,88 euros/dia i si són família nombrosa, monoparental, d’acolliment o educadora serà 2,70 euros/dia.

Mesures de seguretat

Segons el protocol de la Conselleria de Sanitat publicat per a activitats de temps lliure i oci educatiu, l’Escoleta d’Estiu es realitzarà en subgrups de màxim 9 participants atesos per un monitor responsable.

Els alumnes que presenten condicions de salut que els facen més vulnerables per la Covid-19, com per exemple malalties cardiovasculars, pulmonars, cròniques o altres, hauran de presentar un certificat mèdic que acredite que la seua condició clínica està controlada i que seguiran una mesures de protecció rigoroses.

Per a participar en l’Escoleta, els xiquets i xiquetes amb diversitat funcional hauran de presentar un informe mèdic que acredite que no formen part de cap grup de risc per Covid-19.

A més, serà requisit indispensable que tant els xiquets com els professors mantinguen la distància de seguretat de 2 metres entre participants. Si no fora possible mantenir la distància tots els xiquets hauran d’assistir amb l’equip de protecció adequat.

En aquelles situacions en les quals siga imprescindible el contacte físic amb l’alumnat, l’educador utilitzarà màscares i pantalla facial enfront d’esquitxades i guants.

D’altra banda, el servei de menjador no ofereix les garanties higienicosanitàries, per la qual cosa no es podrà oferir a les famílies en esta excepcional ocasió.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Borriana_Calistenia 9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

13,020FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Castelló activa el Cecopal després de la declaración de l’estat d’alarma per a reforçar la resposta devant la covid-19

L'Ajuntament constituirà aquest dimarts aquest òrgan de coordinació política i tècnica per a abordar les noves mesures

La Diputació de Castelló aposta per un model de turisme sostenible i respectuós amb la cultura i les tradicions

La institució participa en un estudi per al foment de la cultura rural sostenible del bé comú, presentat hui a Alfondeguilla en l'acte organitzat per l'Associació Valenciana per al Foment de l'Ecomomia del Bé Comú

Vila-real encara la segona ona de la pandèmia amb prop de 800 denúncies des de març

L'Ajuntament de Vila-real encara el nou estat d'alarma i les restriccions de la segona ona de la pandèmia amb l'experiència del paper “clau” que tant Policia Local com Protecció Civil han exercit des del 14 de març en la lluita contra la covid-19.

La Sanitat valenciana passa la barrera de les 1000 persones ingressades a hospitals per coronavirus

La Comunitat Valenciana ha registrat 356 confirmats per prova PCR o a través de test d'antígens.

Alcalà-Alcossebre contractarà tres persones desocupades per a treballs de prevenció de la COVID-19

Dins del programa ECOVID que promou la contractació de persones de més de 30 anys, en situació de desocupació a conseqüència de la COVID-19, que desenvolupa la Generalitat Valenciana en col·laboració amb els Ajuntaments
- Advertisement -

: Valencià