18.9 C
Valencia

Onda obrirà l’Escola Oberta i l’Escoleta d’Estiu per a promoure la conciliació laboral

L'Ajuntament prepara el servei amb totes les mesures preventives per a obrir quan l'autoritze el Ministeri de Sanitat.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Onda, amb l’objectiu de promoure la conciliació laboral i familiar, obrirà els serveis educatius de l’Escola Oberta i l’Escoleta d’Estiu una vegada ho autoritze el Ministeri de Sanitat, màxima autoritat competent durant l’estat d’alarma decretat davant la crisi de la Covid-19.

Així, el govern municipal ja està treballant, de la mà de les empreses concessionàries, en la reobertura de tots dos serveis amb totes les garanties de seguretat i mesures preventives recomanades, com l’exhaustiva neteja i desinfecció d’espais.

“La insòlita situació en la qual ens trobem immersos no ha d’impedir ni obstaculitzar la conciliació laboral i familiar, perquè si conciliar és una prioritat per a este equip de govern, encara és major en temps de crisi, ja que les famílies suporten l’actual crisi sanitària amb incertesa”, ha apuntat l’edil d’Educació i Formació, Estela Badenes.

Escola Oberta

D’esta manera, seguint les directrius publicades pel Ministeri de Sanitat, l’Escola Oberta podrà obrir per a aquells xiquets de 3 a 6 anys que justifiquen que tots dos pares estan treballant. Així mateix, el servei de vespertina es realitzarà també en els centres CEIP Baltasar Rull i Mestre Caballero, que comptaran amb una monitora i personal de suport.

Les famílies usuàries d’este servei que hagen abonat la taxa i no utilitzen este servei durant este curs 2019/2020 podran sol·licitar la devolució de les taxes mitjançant el procediment que s’habilitarà pròximament en la pàgina web de l’Ajuntament, realitzant el tràmit telemàticament, amb certificat digital i presencialment, prèvia cita, a través del SAT de l’Ajuntament.

Escoleta d’Estiu

Per part seua, l’Escoleta d’Estiu oferirà tres modalitats: ‘Un estiu d´art’, ‘Un estiu de ceràmica’ i ‘Un estiu esportiu’. Una escoleta que comptarà amb les mesures higièniques sanitàries que a cada moment indiquen les autoritats competents, a més esta nova edició millorarà quant a la seua duració, fins al 4 de setembre.

“Complim amb el nostre compromís de mantenir-la durant tot el període vacacional i conscients de la problemàtica que suposava abandonar la conciliació poc més que a mitjan agost. Cap administració ha de decidir sobre les vacances familiars, hem d’oferir opcions a les famílies, els qui tenen dret a planificar la millor manera de conciliar”, ha assenyalat l’edil.

Badenes també ha recalcat que “com a les autoritats sanitàries i educatives ens autoritzen a posar en marxa el servei, des de la regidoria d’Educació informarem immediatament les famílies”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià