El Bus de la llengua arriba a Onda per a promocionar el valencià

El Bus de la llengua, organitzat per la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, i en coordinació amb l’àrea de Normalització Lingüística que gestiona el tinent d’alcalde Lluís Pastor, ha arribat hui a Onda i durant dos dies promocionarà el valencià entre els alumnes de 4t i 5é d’ESO.

L’Ajuntament i la Conselleria, han preparat un conjunt d’activitats per als estudiants que realitzaran durant els 40 minuts que durarà la visita. El Bus disposa d’un codi QR i una adreça electrònica perquè els usuaris facen tots els comentaris que vulguen i posen les seues fotos.

L’Agència de Promoció del Valencià Aviva Onda també ha creat la campanya ‘La bústia dels refranys’, que tracta de rescatar de l’oblit els refranys i dites populars que es deien a la ciutat en valencià. Per a aconseguir-ho, els alumnes recopilaran la informació de les famílies i amics i portaran escrit en una targeta un refrany, una dita o una frase feta i la dipositaran a l’urna que hi haurà al bus. Les targetes també es poden dipositar en una bústia situada a la planta baixa de la Casa de la Cultura o enviar-les al correu [email protected]

ValenciàEspañol