18.9 C
Valencia

Onda inverteix 60.000 euros per comprar 26.000 mascaretes FPP2

L'Ajuntament d'Onda ha encarregat 26.000 màscares de protecció nivell FPP2 per a repartir res més arriben entre tots els veïns, inclosos els xiquets.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Onda ha encarregat 26.000 màscares de protecció nivell FPP2 per a repartir res més arriben entre tots els veïns, inclosos els xiquets. Esta actuació, que suposa una inversió de 60.000 euros, l’ha presa l’equip de govern “per a garantir que cap ondense es quede sense un producte de primera necessitat en estos moments i vital per a prevenir infeccions com és la màscara”, segons ha apuntat l’alcaldessa, Carmina Ballester.

De manera paral·lela, el consistori, a través dels voluntaris de Protecció Civil i Creu Roja, ja ha iniciat el repartiment de 15.000 màscares addicionals entre els veïns majors de 55 anys així com entre les persones que pertanyen a algun dels grups de risc enfront de la Covid-19. Les autoritats sanitàries han establit en este grup a les persones diagnosticades d’hipertensió arterial, diabetis, malalties cardiovasculars, càncer, malalties pulmonars cròniques, immunodeprimits i embaràs. En total, l’Ajuntament d’Onda distribuirà 41.000 màscares entre els seus veïns.

Estes primeres 15.000 màscares higièniques de polipropilé, autoritzades pel Ministeri d’Indústria i avalades per la Universitat de València, han sigut cosides per costureres locals i pel moviment solidari València Cus. A més, incorporen un filtre de polièster substituïble. El material ha sigut donat per les empreses Lliura i VisualNACert i, per part seua, l’Ajuntament d’Onda ha assumit tots els costos derivats i coordinat l’acció.

Les persones majors empadronades en el terme municipal d’Onda no necessiten realitzar cap tràmit, ja que al llarg d’esta setmana els acostaren a casa les màscares. Per part seua, els menors de 55 anys que pertanguen a grups de risc hauran de trucar al telèfon de Serveis Socials 666 044 078 per a sol·licitar-les i també se’ls entregarà a casa. No obstant això, aquelles persones majors de 55 anys que no residisquen a l’habitatge que figura en el padró municipal també hauran de trucar al telèfon habilitat per a comunicar el nou domicili.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià