Onda prepara un Mercat de Nadal replet d’activitats infantils

La novetat del "Nadal a Onda", una pista de gel amb entrada gratuïta per a tots els públics al costat del Mercat Nadalenc.

Publicitat

Onda prepara una programació nadalenca d’excepció per a esta època de l’any pensant en el gaudi del públic familiar. El cap de setmana, 14 i 15 de desembre s’inaugurarà el Mercat de Nadal que ofereix una programació repleta d’activitats infantils.

A més, una de les novetats del “Nadal a Onda” serà una pista de gel situada al costat del Mercat de Nadal en plena Plaza España en la qual tot tipus de públic podrà gaudir de l’experiència del patinatge. Balla destaca: “la pista de gel sintètic serà d’accés gratuït per a tots”.

PublicitatRovira  

La regidor de Promoció Econòmica, María Baila ha destacat: “La nostra proposta de programació per a Nadal és oferir activitats lúdiques i divertides per als més xicotets de la família al costat de novetats com la pista de gel i una gran oferta cultural per a tota mena de públics”.

La jornada començarà el dissabte 14 de desembre amb la inauguració del Mercat Nadalenc a les 10.30 hores per a continuar amb la primera activitat, un racó infantil de jocs i atraccions. Per a immortalitzar el record, hi haurà un photocall amb personatges infantils d’11 a 13 hores i de 17.30 a 19.30 hores.

Una altra de les grans activitats programades durant el dia serà el teatre amb espectacles tan atractius com: “*Els donyets de Nadal ens donen la benvinguda” a les 12 hores. A la vesprada, tindrem “Els carboners dolços”, “Els estreles arriben a la Vila” i “Espectacle de clown: oniricus”.

Tampoc podria faltar el jocs de circ i humor amb espectacles com: “Abracadabra” a les 12.30 hores, “Els Elfs. Jocs malabars i humor” a les 13.30 hores, i “Somnis d’Orient. Foc i circ”, a les 21 hores.

Quant al diumenge 15 de desembre, la jornada començarà igual que el dia anterior amb un racó infantil de jocs i atraccions per a seguir amb un photocall on estarà Santa Claus esperant les cartes dels xiquets i a la vesprada, a les 17.30 hores un altre photocall amb personatges infantils.

Al migdia, hi haurà conta contes titulat: “Per què els zebres tenen ratlles i altres contes de la sabana”. Més tard, els més xicotets de la casa trobaran activitats tan divertides com el teatre “Els Elfs dels johguets” o “Els entremalalts donyets de Nadal” i “Els Carboners dolços”.

També, espectacles de circ com “Blanc Nadal”. Per a finalitzar el dia es farà una cercavila de comiat.

Balla subratlla: “Totes aquestes activitats situades en la Plaça d’Espanya, on es comptarà amb un espai ampli perquè els xiquets i majors puguen gaudir de totes les activitats que ofereix l’ajuntament d’Onda”.

Tallers “Mercat de Nadal”

Els tallers gastronòmics no podien faltar en esta època de l’any, per la qual cosa els més xicotets de la casa aprendran el pròxim dissabte a fer cupcakes d’11 a 13 hores. Uns altres dels tallers de manualitats seran el de reciclatge a càrrec de Restaure Taller d’Art, de 17.15 a 18.15 hores, i el taller de targetes de Nadal, de 17.30 a 19.30 hores.

La SAMVO oferirà als xiquets un matí musical amb els seus tallers de música de 10.30 a 14 hores. I de 13 a 13.30 hores tindran tallers de batucada. El reciclatge serà un dels protagonistes en el taller de la vesprada, de 17.15 a 18.15 hores a càrrec de Restaure Taller d’Art.

Encés de llums

La ciutat d’Onda brillarà més que mai el divendres 13 de desembre amb l’encesa oficial de llums de Nadal. L’esdeveniment tindrà lloc en la Plaça del Pla a les 20.30 hores.

Concurs Escolar de Targetes de Nadal

Altre de les activitats que donen el tret d’inici al Nadal és el tradicional concurs escolar de targetes de Nadal, el divendres 13 de desembre a les 18 hores en el Teatre Mònaco.

PublicitatJuega Limpio Orihuela