Onda presenta el gran mosaic ceràmic que embellirà el túnel d’entrada a la ciutat

Ballester: "Onda Bonica és una ambiciosa iniciativa que convertirà la nostra ciutat en un lloc més accessible i acollidor".

PublicitatAVL

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, en companyia del president del Grup Pamesa CerámicaFernando Roig, i de la vicepresidenta de l’AMPA del Centre Ocupacional, Maria Teresa Cons, han sigut els encarregats de descobrir el gran mosaic ceràmic que recobrirà el túnel d’entrada a la ciutat.

Este projecte ha sigut impulsat per l’Ajuntament d’Onda, complint amb el seu pla d’acció #OndaBonica per a embellir i millorar l’accessibilitat de la ciutat, i s’ha buscat dos grans aliats per a dur-lo a terme, com són els alumnes que realitzaran de manera artesana este mosaic i el Grup Pamesa Cerámica, que ha donat el material ceràmic que s’emprarà.

PublicitatRovira  

El mosaic vist tons blancs i blaus, amb el nom d’Onda a banda i banda i amb emblemes patrimonials dels quals ens sentim orgullosos tots els veïns com són el castell de les 300 torres, la Font de Dins, l’ermitori del Salvador, el portal de Sant Pere o l’Església de l’Asunción.