25.9 C
Valencia

Els personatges del Museu ‘Manolo Safont’ es vestiran de color per a Carnestoltes

Els assistents dissenyaran una disfressa adequada a cada personatge representat en la ceràmica tradicional d'Onda.

- Publicitat -AVL

El Museu del taulell ‘Manolo Safont’ posa en marxa un nou taller familiar dins del programa educatiu ‘Dissabtes de ceràmica’.

Dissabte que ve, 22 de febrer, d’11 a 14 hores tindrà lloc ‘Carnestoltes al Museu’, una activitat per a les famílies en la qual triaran un o més personatges que apareguen representats en els taulells per a convidar-los a una festa de carnestoltes i dissenyaran una disfressa adequada a cada personatge.

Tal com explica, Marc Ribera, tècnic del museu: “els xiquets aprendran a manipular materials nous com el fang i els esmalts”. A més, podran dissenyar la seua pròpia màscara de ceràmica, un element característic d’esta festivitat.

“Volem fomentar l’oci familiar amb activitats tan lúdiques com l’aprenentatge sobre ceràmica, i per tant donar continuïtat a la nostra tradició i plantar aqueixa llavor de curiositat en les futures generacions”, ha destacat María Prades, tinenta d’alcalde de l’àrea de Cultura i Festes.

Estos tallers estan dirigits a tots els membres de la família, ja que “estimulen la curiositat, l’observació i la comparació d’idees a l’hora de prendre decisions”, ens ha explicat Ribera.

Així mateix, Prades ha ressaltat la importància que els xiquets gaudisquen en família i es familiaritzen amb un museu que resumeix les identitats de tot el poble d’Onda”.

Inscripció a ‘Carnestoltes al Museu’

La reserva del taller es podrà fer a través del telèfon 964 770 873 fins al dissabte 22 de febrer.

L’aforament màxim de l’activitat són 40 persones, una vegada es depasse aqueix topall els següents s’anotaran en llista d’espera.

Els empadronats a Onda, persones amb capacitats diferents i menors de 4 anys podran participar de manera gratuïta, mentre que els no empadronats o residents en una altra localitat hauran d’abonar una taxa de 3 euros.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,792FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El PP de Castelló presenta l’informe de la infermera escolar del 2016 que Marco va afirmar desconéixer

La regidora Maria España ha recordat que este informe "es va encarregar sota el seu mandat el setembre de 2016 al Col·legi Oficial d'Infermers de Castelló i va comptar amb 16.000 euros de l'erari públic". A més concloïa que era necessari que els centres escolars de Castelló comptaren amb esta figura sanitària.

El Suprem inhabilita a Torra per unanimitat i deixarà de ser president de la Generalitat

Catalunya es prepara per a un escenari incert, ja que Quim Torra s'ha negat a convocar eleccions.

La campanya de fruita d’estiu per als productors de la Comunitat es torna a saldar amb un balanç desastrós

La diferència entre el que percep el llaurador en origen i el que paga el consumidor en botiga és de quasi el 300%.

València té 108 centres escolars amb 148 grups confinats

Pel que fa al total de la Comunitat Valenciana, en la tercera setmana del curs, del 21 al 25 de setembre, les autoritats sanitàries han determinat el confinament de 219 grups de 153 centres educatius.

Xàbia convertirà el far del Cap de Sant Antoni en espai de divulgació mediambiental

L'Ajuntament de Xàbia trau a licitació la redacció del projecte per a convertir el far del Cap de Sant Antoni en espai de divulgació mediambiental.
- Advertisement -

: Valencià