20.9 C
Valencia

Onda neteja els barrancs del Salvador i Partida Beniparrell

La campanya #OndaNeta segueix avant amb el condicionament de les zones perifèriques per a evitar emboços per les pluges.

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

L’Ajuntament d’Onda continua amb la seua campanya de neteja de barrancs com a mesura preventiva davant les pluges i amb l’objectiu últim d’evitar accidents i garantir la seguretat dels veïns. En esta ocasió, els operaris del consistori estan treballant en el desbrossament dels barrancs del Salvador i partida Beniparrell. A més, també s’han sanejat els camins de Faraons, camí vell de l’Alcora, de la Talaia i Sènia Gaset.

“En estes dates mantenir els llits nets és fonamental per a prevenir desgràcies davant els episodis de pluges típics de la tardor. I els nostres veïns també es mereixen uns camins nets i arreglats, la qual cosa es tradueix en una major seguretat viària, ja que al no haver-hi brosses els cotxes poden transitar amb una major visibilitat i els qui practiquen esport fer-ho amb major seguretat”, ha destacat el regidor d’Ordenació del Territori i Habitatge, Juan López.

- Publicitat -

La campanya #OndaNeta segueix avant amb el condicionament de les zones perifèriques, una acció amb la qual el consistori pretén evitar emboços i futurs problemes com a inundacions o riuades d’aigua descontrolades.

Pla d’Ocupació Agrària

- Publicitat -

Cal recordar que durant este estiu l’Ajuntament d’Onda ha reforçat el servei de neteja i desbrossament de camins amb 28 operaris que han treballat durant dos mesos gràcies al Pla d’Ocupació Municipal. Es tracta de veïns en situació de desocupació que han pogut comptar amb estar oportunitat laboral.

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

13,076FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_Calistenia
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Sanitat confina la residència universitària “Ausias March” de València després de detectar 72 casos positius

La consellera Ana Barceló dicta una resolució per la qual els residents hauran de romandre en aïllament durant 10 dies

Una primera anàlisi de les aigües residuals detecta una alta concentració de covid-19 a Llíria

La setmana vinent es prendran noves mostres per a anticipar-se a l'evolució epidemiològica

Nit de greus disturbis a Burgos i Barcelona contra l’Estat d’Alarma

A Barcelona va haver-hi desenes de ferits i 12 detinguts després d'alguns saquejos.

La Diputació de València activa el teletreball per a la mitat de la seua plantilla

• L'objectiu de la corporació provincial, amb una plantilla de 1.200 treballadores i treballadors, és garantir els serveis que presta la institució preservant la salut del funcionariat

L’equip municipal de Benaguasil compleix quasi el 60% del seu programa electoral en any i mig de legislatura

Quan es compleix pràcticament any i mig des de l'inici de la legislatura, l'equip popular de Benaguasil liderat per l'alcalde i diputat provincial Ximo Segarra Castillo, fa balanç de la gestió duta a terme d'estos primers divuit mesos.
- Advertisement -

: Valencià