Onda incorpora nou equip per a la neteja i desbrossament de camins

Es tracta de veïns ondenses en situació de desocupació que reforcen a les brigades municipals.

L’Ajuntament d’Onda ha incorporat al segon equip per a la neteja i desbrossament de camins, a través del Pla d’Ocupació Municipal, amb 14 nous operaris que reemplacen als 14 companys que han treballat durant l’últim mes. Es tracta de veïns ondenses en situació de desocupació que reforcen a les brigades municipals per a la neteja de brosses i mala herba en el terme municipal.

Així, el primer equip ha actuat en 18 zones com són: camí de la Romeria; camí de Tales a Ribesalbes; paratge i ermitorio d’El Salvador; carrer Argelita; rasa del Cagaferral; carrer Isaac Albéniz; carrers Grècia, Xipre i Malta; pipi-ca del carrer Segorbe; camí La Volta; solars i zones verdes de la carrers Segorbe i Lucena; carrer Enginyer Echegaray; raval del castell i adjacents; portal de València; i aparcament de La Serratella.

L’edil d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, al costat de l’edil de Recursos Humans, Elena Albalat, han sigut els encarregats de donar la benvinguda als nous treballadors. Aguilella ha destacat que “amb este programa sumem valor a Onda per partida doble, d’una banda oferim oportunitats laborals a persones desocupades i, per un altre, reforcem la cura i manteniment del nostre extens terme municipal”.

Pla Nova Oportunitat

Esta iniciativa per a fomentar la inserció laboral durant l’època estival s’emmarca en el programa Nova Oportunitat que ha impulsat el govern municipal, que naix amb una inversió total de 650.000 euros, 70 contractes a temps complet i 45 beques formatives. Es tracta de la aposta més gran fins hui per a fomentar l’ocupació i la formació entre els ondenses a fi de pal·liar els efectes de la greu crisi econòmica que ve, especialment entre els joves. Cal recordar que este pla contempla huit línies d’actuació que s’agrupen entre beques formatives i plans d’ocupació.