8:07 pm - Friday, 7 August 2020

Onda obri la convocatòria per a la nova Borsa de treball d’Infermer escolar

- Publicidad -Reciplasa

El termini de presentació és de 10 dies i els seleccionats realitzaran unes proves que acrediten la seua formació.

SaguntaEscena
Borriana
GVAEconomia
- Publicidad -

El més llegit

L’Ajuntament publica una recopilació dels articles periodístics de Carles Salvador

Vicent Pitarch, Lluís Meseguer i Jaume Garcia arrepleguen l'obra del mestre de Benassal divulgada en quatre diaris castellonencs.

Les Juntes de Districte exerciran el control en l’execució dels pressupostos participatius

La Comissió Permanent de Participació Ciutadana i les Juntes seran informades contínuament del compliment de les obres.

Troben ceràmiques en el Torrelló del Boverot d’Almassora després de 16 anys

Trobades noves restes de ceràmica i ossos en el jaciment del Torrelló d'Almassora. Les excavacions permetran datar amb exactitud la construcció de la muralla que envolta l'assentament.

La llista dels morosos de la província de Castelló amb Hisenda

Aquesta es la llista de morosos publicada pel Ministeri d'Hisenda, hem triat només els que corresponen a la província de Castelló.
AVL

L’ajuntament d’Onda obri fins al divendres 28 de setembre, la convocatòria per a la nova borsa de treball d’infermer escolar en els centres educatius públics i privats concertats d’educació infantil, Primària i Secundària Obligatòria de la ciutat.

Esta convocatòria publicada en el Butlletí Oficial de la Província de Castelló s’ha dut a terme des del consistori en col·laboració amb l’Associació científica d’infermeria i salut escolar al costat del Col·legi d’infermeria de Castelló.

Els infermers que sol·liciten plaça per a este concurs oposició hauran de presentar documents que acrediten la seua formació com a professional sanitari com: títol de diplomatura o grau universitari en infermeria o obtindre la titulació abans que finalitze el termini de presentació d’instàncies.

Un altre dels requisits és tindre la Certificació d’Aptitud Pedagògica (CAP) o màster en formació del professorat d’educació secundària obligatòria, batxillerat, formació professional i ensenyament d’idiomes. A més, tindre experiència laboral com a infermer escolar d’almenys un mes i en serveis relacionats amb urgències en els últims deu anys.

Elena Albalat, tinent d’alcalde de l’Àrea de Recursos Humans, Igualtat i Seguretat Ciutadana, ha destacat: “El nostre equip de govern creu imprescindible i necessària la figura de la infermera escolar en cada centre per a millorar la seguretat i el benestar dels alumnes onders”. La proposta de la infermera escolar a les aules és un dels compromisos de l’actual govern amb els seus veïns.

Les persones que complisquen els requisits realitzaran les proves selectives, que constaran d’un examen en format qüestionari de 50 preguntes, amb respostes alternatives, sobre el contingut del temari que figura com a Annex I en les Bases i en un temps màxim de 60 minuts.

Quant a les sol·licituds podran presentar-se al costat del resguard acreditatiu d’haver abonat l’accés a l’examen en el Registre de l’Ajuntament d’Onda o bé per via telemàtica a través del portal d’administració electrònica del consistori en l’apartat carpeta ciutadana.

Esta publicació està disponible en : Valencià

També te pot interessar

Últimes notícies

344 nous casos de coronavirus, 9 brots i 30 ingressats en només un dia

D'esta manera, en estos moments hi ha actius 2.073 casos, la qual cosa suposa un 9,08% del total de positius.

Burjassot suma dos brots més de 7 persones

La Conselleria de Sanitat confirma que l'origen dels brots han sigut per reunions socials.

Declarat un brot de coronavirus amb 4 casos a Dénia

La Conselleria de Sanitat confirma que l'origen del brot ha sigut una reunió social.

Declarat un brot de coronavirus amb 7 casos en Algemesí

La Conselleria de Sanitat confirma que l'origen del brot ha sigut una reunió social.

El Consell contracta allotjaments per a turistes que hagen de realitzar aïllament domiciliari per la Covid-19

El Ple autoritza a Turisme CV a contractar dos hotels refugi a València i Benidorm per a ús exclusiu dels turistes allotjats en la Comunitat

Alló més llegit

Esta publicació està disponible en : Valencià