20.6 C
Valencia

Onda obrirà la piscina coberta al setembre amb nova gestió

Les obres s'estan executant durant l'estiu per a poder obrir les portes als usuaris l'1 de setembre.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Onda està executant durant este estiu les obres de millora de la climatització i vestuaris de la piscina coberta municipal. Així, la renovada instal·lació obrirà les portes l’1 de setembre perquè els onders puguen gaudir del servei i, a més, el farà amb nova empresa gestora per un període de quatre anys.

Les actuacions consisteixen en la instal·lació d’un nou sistema de climatització amb el seu corresponent canvi de les instal·lacions de xarxa interior d’aigua freda i calenta, així com l’aixeteria de dutxes, lavabos per altres de nova tecnologia i millors materials, la reforma dels vestuaris amb l’adequació de taquilles i seients així com picar, netejar i relluir paviments i parets. També es posarà a punt de la caldera i sauna per a mantenir l’aigua climatitzada i, a l’interior de totes dos piscines, es realitzarà el picat de parets en mal estat i l’aplicació de resina per a posteriorment arrebossar les mateixes. La inversió total que assumeix l’Ajuntament per a condicionar la instal·lació són 266.000 euros.

Després de supervisar les obres de primera mà, el regidor d’Esports, José Vicente Iserte, ha comentat que “els onders es mereixen les millors infraestructures esportives i este govern atendrà totes les seues demandes”.

Nova gestió

El contracte que haurà de complir la nova empresa adjudicatària del servei exigeix la coordinació de la instal·lació; el control i cobrament d’accessos i recepció; el servei de socorrisme en les zones aquàtiques; la gestió i execució de les activitats esportives; la neteja, desinfecció i manteniment rutinari i tècnic-legal de la instal·lació i de l’equipament, així com de productes de desinfecció i consumibles; la gestió administrativa de la instal·lació; i la gestió i explotació del bar restaurant annex a la piscina descoberta.

Baixada de tarifes

També és ressenyable que l’Ajuntament durà a terme una reducció en les tarifes que oscil·larà entre 5 i 30% en la majoria d’entrades i abonaments. A més, els onders en situació de desocupació pagarà la meitat del preu normal de l’abonament mensual. I també es redueixen els preus dels bons per a esportistes federats i esportistes d’elit locals.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,707FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.
- Advertisement -

: Valencià