20.6 C
Valencia

Onda ofereix una oportunitat a 11 veïns amb difícil inserció laboral i joves sense experiència

Aguilella: "La prioritat d'este govern municipal és apostar per generar ocupació entre els veïns d'Onda".

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Onda continua sumant oportunitats de treball per a veïns amb difícil inserció laboral, com a majors de 45 anys o persones en situació d’atur de llarga duració, o ben joves sense experiència. En esta ocasió, a través del Programa d’Ocupació 2020 s’han incorporat esta setmana 11 veïns i veïnes que reforçaran algunes àrees municipals amb un contracte laboral de tres mesos.

En concret, els nous treballadors exerciran funcions d’auxiliar a domicili, educació infantil per a activitats de biblioteca, animació d’activitats esportives, comunicació audiovisual per a l’àrea de Promoció Econòmica i, la resta, faran treballs de revaloració i manteniment d’espais naturals i camins del terme municipal.

El regidor d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella, ha posat l’accent que “la prioritat d’este govern municipal és apostar per generar ocupació entre els veïns d’Onda i dotar d’una primera oportunitat a aquells que necessiten una xicoteta espenta per a demostrar tot el seu talent i obrir-se un buit en el món laboral”.

Cal recordar que esta oferta d’ocupació s’emmarca dins del Pla d’Ocupació 2020 subvencionat per la Diputació de Castelló amb 7.645 euros. La resta de l’import l’assumeix el consistori amb 67.305,91 euros. El cost total del Pla d’Ocupació Municipal ascendeix a 74.850,91 euros.

Pla Nova Oportunitat

Esta iniciativa s’emmarca dins del Pla Nova Oportunitat que el govern municipal ha posat en marxa per a fomentar l’ocupació i la formació entre els onders a fi de pal·liar els efectes de la greu crisi econòmica que ve, especialment entre els joves. El pla compta amb una inversió total de 650.000 euros per a 70 contractes a temps complet i 45 beques formatives.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,707FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El PSPV de Massanassa proposa reparar el muret i la tanca del Passeig del Barranc

El PSPV-PSOE de Massanassa ha registrat una proposta per a reparar el mur i la tanca que delimiten el barranc de Chiva al llarg del carrer Passeig del Barranc.

Troben a Petrer el cadàver d’un home desaparegut a Ontinyent

Han trobat el cos sense vida del desaparegut en una séquia amb aigua en la partida de Santa Bàrbara de Petrer.

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.
- Advertisement -

: Valencià