Onda ja ha pagat totes les ajudes municipals concedides a 480 autònoms

Aguilella: "Vam ser el primer Ajuntament a convocar aquest tipus d'ajudes i també hem sigut el primer a pagar-les"

L’Ajuntament d’Onda ja ha pagat hui dia la totalitat en ajudes per a 480 autònoms corresponents al Pla Municipal d’Impuls a aquest col·lectiu que va posar en marxa el govern municipal davant la crisi econòmica provocada pel Covid-19.

Així, la Junta de Govern ja ha resolt el 100% de les ajudes als autònoms d’Onda, que sumen una inversió total d’un milió d’euros, i els tècnics municipals ja han revisat tots els documents justificatius. El rang de les ajudes oscil·la entre 200 euros per a aquells autònoms que van cessar la seua activitat fins als 2.400 euros per als qui es van mantindre en actiu durant l’estat d’alarma.

Sobre aquest tema, l’edil d’Ocupació i Hisenda, Salvador Aguilella, ha destacat que “vam ser el primer Ajuntament a convocar aquest tipus d’ajudes i també estem sent el primer a resoldre-les i pagar-les gràcies al treball intens que estan desenvolupant els tècnics de promoció econòmica, intervenció i tresoreria que estan agilitant la seua gestió amb la major rapidesa possible. És vital agilitar el pagament perquè el moment en què necessiten l’ajuda és ara”.

L’objectiu d’aquest ambiciós Pla, consensuat en el gran pacte ‘Tots Per Onda’, “és ajudar a mantindre oberta la persiana del comerç local i dels xicotets empresaris davant aquests moments d’incertesa i crisi econòmica derivada de la pandèmia”, ha apuntat Aguilella.

CatalanSpanish