16.7 C
Valencia

Onda inicia la construcció del pantalà en l’embassament del Sichar

Iserte: "Onda es consolida com a paradís per a l'esportista i un focus d'atracció d'esdeveniments esportius que generen riquesa".

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Onda ja està escometent les obres del pantalà flotant en l’embassament del Sichar, una infraestructura que permetrà la pràctica d’esports aquàtics i sumar noves experiències turístiques a la ciutat. L’empresa constructora adjudicatària del concurs públic és Pavasal S.L, amb un pressupost total de 90.145 euros i un període d’execució de dos mesos.

L’execució d’esta plataforma i altres millores que proposa l’empresa permetran la pràctica d’esports d’aventura en este paratge natural, consolidant-se com a recurs turístic de primer nivell per a la ciutat.

El regidor d’Esports, José Vicente Iserte, ha supervisat les obres este matí i ha comentat que “amb esta infraestructura Onda farà un pas més com a ciutat saludable i de l’esport, ampliant la nostra oferta també a activitats aquàtiques a l’aire lliure. Onda es consolida com a paradís per a l’esportista i un focus d’atracció d’esdeveniments esportius que generen riquesa a la ciutat”.

La infraestructura es completarà amb una esplanada fixa per a la neteja i desinfecció d’embarcacions i es construirà un magatzem per a les mateixes amb condícia. Així mateix, l’embarcador comptarà amb totes les mesures de seguretat pertinents, entre elles boies flotants col·locades a la distància de seguretat establida que delimitaran l’espai per a la pràctica esportiva.

Millores en el Sichar

D’altra banda, entre les millores incorporades per l’empresa destaca un hidrolimpiador per a rentada amb aigua a pressió o un extintor a foc per a preservar la seguretat dels usuaris.

Quant a les mesures de condicionament de l’espai natural es contemplen la neteja de talús mitjançant desarbustat i rebuig del terreny, així com la retirada d’enderroc i pedres, la poda d’arbustos i destaconada.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,795FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus a Càlig

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 7 persones malaltes

Detectat un brot de coronavirus al Poble Nou de Benitatxell

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 12 persones malaltes

Sanitat declara 2 brots de covid-19 a Vinaròs i 1 a Peníscola

Un dels brots s'ha donat en una empresa de Vinaròs.

Onda dispara els índex de contagis: 2 brots amb 27 casos

Es tracten de dos brots nombrosos que disparen la taxa de contagis de la localitat i converteix la localitat en un "punt calent" de covid-19.

438 contagiats més i 5 morts per cotonavirus des del dissabte

El nombre de persones ingressades per coronavirus es redueix un 8% en una setmana i els pacients en UCI un 6%
- Advertisement -

: Valencià